Skip to content

Lopen…

January 21, 2007

Deze week stond zoals beschreven in mijn vorige logje weer in het teken van regelmatig lopen…En het werkt. Donderdag nog even op de crosstrainer gestaan en vrijdag avond een duurloopje van 8km gedaan met M. dat was even lekker, sinds een tijdje loop ik eigenlijk niet meer alleen als het donker is, ik hou van stille verlaten weggetjes maar uitlokken vind ik ook zowat(-: Zaterdag was een echte rustdag, op een wandeling na van 2 uur maar in slowtempo. Vanmorgen kwam het met bakken uit de hemel, we zouden met een ploegje naar Groningen vertrekken voor de stadspark loop, maar aangezien het weer zo slecht was melde er 2 mensen af….maar ik moest! In mijn horoscoop stond vanmorgen:

MAAGD: Vriendschap neemt vandaag een belangrijke plaats in. Leeft u alleen, steek dan een hand uit naar iemand die eveneens alleen is. Of ga sporten teneinde uw conditie op peil te brengen of te houden. Laat u, zo nodig, motiveren en zet door.

Dus ik moest wel(-: M. kwam me om kwart voor 9 halen, en juist op dat moment plensde het en even daarvoor flitste en sloegen de donderklappen door de lucht. Maar de start zou pas om 10 uur zijn dus er kon nog van alles gebeuren. Ook haalde we B. op en gezellig keuvelend reden we naar Groningen.

Om half 10 waren we ingeschreven, nog even lopen op de baan, nat nat nat…Om 10 uur klonk het startschot…het was zowaar droog, maar helaas niet voor lang, het stadspark was in een natte modderpoel veranderd. De laatste bocht was een grote natte drassige bende, uitwijken was er niet bij…BA. We besloten dan ook om het na 4km*in 27 min. voor B. een pracht uitslag!!* voor gezien te houden, niet echt heel moe maar ik zat niet te wachten op een glij en glibber blessure, zeker niet nu ik weer lekker op de rails loop.

Thuisgekomen snel onder de warme douche om te genieten van de luie zondag, maar toch knaagde die minimale 4km aan me, we beloten de wandelschoenen nog even aan te trekken om een uur stevig door te wandelen, na 5.5km hadden we het wel weer gezien, het was fris en donker geworden.

Ook had ik deze week een sollicitatie gesprek, ik had mezelf gezegd…niet zenuwachtig zijn, das nergens voor nodig aangezien het niet van levensbelang is…toch was er een spanning. Ik vond het bij nader inzien een vreemd gesprek, veel te stijf, veel te strak en als dat het beleid van het bedrijf is, twijfel ik of ik er wel WIL werken. Volgende week hoor ik meer, aangezien ze nog meer sollicitanten hebben. We zullen zien. Morgen ga ik me ook nog richten op een andere job*vertel later meer*, denk dat ik dat veel leuker vind. Wordt vervolgd…

From → Uncategorized

4 Comments
 1. Karin permalink

  Hoi
  En hoe ging je sollicitatie…
  liefs, karin

 2. Ja vertel vertel vertel… hoe ging het? Liefs Petra

 3. ik zet in op die andere job! Maar ja ik heb voorkennis 😉

 4. Petra permalink

  Ben je al bij mijn hoofdsponsor op gesprek geweest? 🙂 in ieder geval heel veel succes met alles.. Dat je snel je baan vind die het helemaal is!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: