Skip to content

Right To Play in de sneeuw…

February 9, 2007

De hele dag hoorde ik de sneeuwberichten op de radio, maar hier in het noorden bleef het maar mooi weer….tot een uur of half 5, ineens dwarrelde daar een vlokje uit de lucht, het begon.

Rond 6 uur hadden we*loopmaatje Marian en ik* met Martine afgesproken in Drouwen…Maar aangekomen in het stille Drouwen, zagen we niets en al helemaal geen pannenkoekenhuis…Huh? Na een telefoontje bleek dit waar te zijn, het pannenkoekenhuis staat in Broger(-; Snel naar Borger dan maar…maar daar aangekomen konden we het pannenkoekehuis niet vinden….Net na half 7 waren we dan eindelijk op de plaats van bestemming*pppff*, we kregen een t-shirt van Right To Play en er werd een formele foto gemaakt van de baloverdracht…

Rtp_001      

    Een kwartier te laat begonnen we met lopen, lopen door de besneeuwde straten , prachtig mooi om te zien en te beleven. De schoenen knarsden door het witte goud, onderweg druk pratend met Martine*hartstikke leuk en gezellig!* De weg werd iets minder begaanbaar maar wij tippelde stief verder. Veel eerder dan gedacht kwamen we aan bij het volgende wisselpunt. De kilometers gingen wat mij betreft als een speer! Vol met adrenaline namen we afscheid. De laatste keer dat ik een 10 liep was een hel en dit was een makkie, heerlijk om te voelen dat je lijf steeds meer gaat genieten van het geheel en het dus zonder moeite accepteerd. Mooi! Ik ben klaar voor zondag!! Vergeet niet te kijken naar de dwijlpauses tussen de 500meters schaatsen! Als alles volgens plan verloopt, komen dan de Right To Play lopers Thialf binnen! Het was een leuke witte ervaring!

Helaas zijn de rest van de foto’s mislukt, de huisfotograaf heb ik na het geheel direct ontslagen(-;                                                            

From → Uncategorized

2 Comments
 1. Is het echt waar dat er zoveel sneeuw komt?
  Geweldig zou dat zijn, Toch?
  Ik ben ook Erge Sneeuw Liefhebber….
  Misschien niet zoveel als jij….
  Want denk wel altijd als er ‘s avonds laat sneeuw valt van “hoop dat het er morgen nog wel ligt….” Maar ga geen nachtelijke wandeling maken….
  Als ik nog wakker ben, ga ik meestal wel even de tuin in….
  Ben benieuwd….
  Maar ga me er nog niet te veel op verheugen….
  Succes met Rennen!!

 2. super!!! goed dat jullie mee hebben gelopen…en wat is er mooier dan in de sneeuw te lopen en dan ook nog voor een goed doel! TOP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: