Skip to content

Schoorl 2007

February 14, 2007

Ik twijfelde ernstig om een logje te tikken over mijn halve marathon van zondag j.l, maar een heel lief gebaar in vorm van een bloemetje deed bij mij de stemming omslaan naar een xe2x80x98tjeetje ik heb het toch maar weer eens gedaanxe2x80x99.

Zondag ochtend liep om 6 uur de wekker af, mijn humeur was de dag na de prachtige sneeuw loop naar een herfstdip gedaald*vrijdag kreeg ik telefoon dat de baan toch aan mijn neus voorbij gegaan wasxe2x80xa6in eerste instantie twijfelde ik een beetje maar na een dag proefdraaien was dit geheel omgeslagen, ik had er volledig zin inxe2x80xa6Helaas*, en deze herfstdip zat in lijf en leden maar ik wilde er voor gaan, ik wilde er een mooie dag van maken.

Om 8 uur reed ik de carpool plaats Joure op waar ik met Monique had afgesproken, samen reden we lekker kletsend richting Linda haar huis om van daaruit richting Schoorl te karren. De parkeer plaats was best een stukje van de sporthal af, dus dat was een stukje voortippelen(-: In de sporthal was het xc3xa9xc3xa9n groot feest van herkenning en handenschudden voor de Bloedlink stand. Een weerzien van Petra, Patricia, Rinus, Wanno, Ronald, Martine, Ingrid, Fred en een kennismaking met nog veel meer loggers. Leuk leuk!

Weblogger Hans liep wegens een blessure niet mee maar was groots aanwezig om alles in picture te brengen, ook Jim kwam ik als fotograaf weer tegen bij de finish..*Dank Jim voor de leuke foto!!*

Schoorl21

Nog even snel plassen voor de startxe2x80xa6

11022007003

Om even over 11 mochten we starten, Monique was zo lief om met me mee te lopen, het werd een uiterst gezellige, gefuffde run((-: Het eerste rondje liep door het dorp en dus kwamen we na 5km al bij de finish uit, voor die tijd hadden we niet veel tijd om te rekken en te strekken en dus had ik een beetje last van zware kuitenxe2x80xa6Maar de uitkomst kwam daarvoor snelxe2x80xa6Monique moest plassen in een uiterst wiebelige dixie(-; En zo kreeg ik even de tijd om wat extra te rekken en strekken. Na een minuut of 5 begon de race weer opnieuw bij de finish(-;

Tot een kilometer of 15 liep het aardig, maar daarna werd het moeilijk, ik heb Monique doorlaten lopen aangezien zij veel sneller kon. En ben zelf lopend en dribbelend doorgelopen. De laatste kilometer helaas mogen toezien hoe iemand gereanimeerd werd*ik hoorde nadien dat deze man helaas was overleden)-:*xe2x80xa6

In 2:33 kwam ik over de iets meer dan 21km finishxe2x80xa6*minus de 5min. plas pauze zit ik toch nog onder de 2:30*

Ik was de laatste weblogger dus in de sporthal snel onder de BBRRR koude douche om onze dag in restaurant de klimduin af te maken.

Gezellig keuvelend, etend en drinkend werd wel duidelijk dat webloglopers een leuk, gezellig volkje is!

11022007004

Monique en ik moesten nog een stukje rijden dus rond 4e vonden we het wel welletjes, nog even de auto zoeken en crossen maar weer. In Joure namen we afscheid*tot de volgende loop!*. Na het laatste rij uurtje was ik blij thuis te zijnxe2x80xa6Gaar, Moe en Voldaan van een lange maar Gezellige dag.

Vrij snel lag ik in mijn bedje, zoals na elke loop kreeg ik ook die nacht weer last van warmte aanvallen, ppfff maar gelukkig waren die maandag weer over, ook de spierpijn viel mee.

Maar na een lekkere middag wandeling van iets meer dan een uur was ik toch blij thuis te zijn, de warmte was weer terug en nu met een migraine hoofdpijn. Ik hoopte nog zo dat het weg zou blijven)-: De halve nacht heb ik liggen spoken en ook de ochtend was ik nog niet Jxc3xa9 van het zeg maarxe2x80xa6Pas na een lange extra ochtend slaap en een lekker warm bad kon ik zeggenxe2x80xa6ppfff dat is weer bijna voorbij. En toen stond Marian voor de deur met een vrolijke bos bloemen. Als sneeuw voor de zon verdween mijn Hhmmm humeur.

Ik heb zin in de volgende uitdaging!

From → Uncategorized

6 Comments
 1. super!!! goed dat jullie mee hebben gelopen…en wat is er mooier dan in de sneeuw te lopen en dan ook nog voor een goed doel! TOP

 2. Ik vond het beregezellig zondag. Tot de volgende keer!!

 3. Hahaha, ik moet alweer lachen als ik die foto van de tractor zie! Voor de honderdduizendste keer…wat hebben we toch een ultieme dag gehad! Foto van Jim is ook geweldig!
  Je hebt het super gedaan Chelle, de bloemen heb je zeker verdiend! Tot gauw!!

 4. Swanique* permalink

  als jullie achter die tractor hebben zitten plassen, heeft de boer vast een leuk uitzicht gehad ;-))

  verdiende bloemen hoor, chelle!!

 5. Je was alleen de laatste weblogger op de halve, hoor. Er moesten er nog 3 aantreden voor de 10. En die warmte aanvallen. Ik herken het. Heb er nu niet meer zo veel last van maar vroeger.. Dan is het lichaam blijkbaar nog aan het “verbranden” Voordeel daarvan is, dat alles wat je na zo’n loop eet, heel snel wordt (mee)verbrandt. Kom je dus niet aan. Kan echter ook overtraining zijn, maar dat zal in jouw geval niet zijn, denk ik.
  Volgende uitdaging Alphen? En dan 20? Is ook een doel van mij, maar dan toch maar 10. Voel me nog niet klaar voor een 20, maar ik hoef in het najaar geen hele marathon te lopen.
  En jammer van je sollicitatie. Op naar de volgende uitdaging.

 6. Warmteaanvallen na de loop? Ik heb het juist altijd ijskoud, de eerste uren na een loop.

  Je hebt het geweldig gedaan Michelle!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: