Skip to content

Druk Februari Weekend

February 20, 2007
En ineens komt daar de dag, de dag dat je zus je mee vraagt naar de huishoudbeurs. Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op tutten maar huishoudelijk tutten now way! Om 6 uur liep de wekker af, vanuit het noorden richting Kampen om daar mijn zus op te halen, snel reden we door naar Amsterdam. Het was verbazend rustig bij de RAI, parkeren in de parkeer garage vlakbij de ingang..Wat een luxe! Helaas was ik vergeten kaarten te bestellen, dus toch nog even in de rij*zucht*, giegelde huisvrouwen om me heen, moeders en dochters ‘gezellig’op pad. Okxc3xa9 smile, de laatste keer dat ik iets deed met mijn zus was zo’n 10 jaar geleden, concertje belgishe mannekes in Middenmeer. Ik vond het stiekum ook wel leuk, ongecensureerd kijken naar al die mensen, dik en dun, appeltaart eten en thee drinken. Ik hou wel van gratis of korting*wie niet?!* maar niet als er hysterische taferelen plaats vinden, ik lach me een breuk…qua eten ben ik ook niet zo kieskeurig als de rij maar niet te lang is…zo aten we een broodje indo kip sate*kip was waarschijnlijk blijven steken bij de douane richting RAI*. En voor de prijs van het broodje kun je een heel dorp een maand lang in leven houden. Bepakt en bezakt kwamen we terug bij de auto. En nog hadden we niets((-: 8 uur was ik thuis, ppfff doodmoe.
Carnaval_037
Zondag was het weer vroeg dag…op naar de carnaval in Budel! Vrienden van ons wonen er dus makkelijker kun je het niet krijgen. Het was gezellig! Tussen door nog even een geocache gelopen maar helaas*kutjekannonne*niet gevonden, ggrrr, volgende keer in de herkansing of een nieuwe hobby zoeken(-: Maandag avond waren we weer betijds terug….MOE! Dus om 10 uur ging de tv in de slaapkamer aan maar al snel was mijn boek interesanter en tegelijk heel slaapverwekkend. Licht uit….totdat de hel losbarste! Allebei de kinders ziek. Getver. Om 2 uur was er dan eindelijk rust…tot om half 7 de wekker weer afliep…pppfff. Vermoeiend zo’n gezellig druk weekend. Voor vanavond maar een massage afspraak gemaakt om daarna nog even de sauna in te duiken. Effe uitrusten van het vrije weekend((-:
Carnaval_041

From → Uncategorized

8 Comments
 1. Ik vond het beregezellig zondag. Tot de volgende keer!!

 2. Hahaha, ik moet alweer lachen als ik die foto van de tractor zie! Voor de honderdduizendste keer…wat hebben we toch een ultieme dag gehad! Foto van Jim is ook geweldig!
  Je hebt het super gedaan Chelle, de bloemen heb je zeker verdiend! Tot gauw!!

 3. Swanique* permalink

  als jullie achter die tractor hebben zitten plassen, heeft de boer vast een leuk uitzicht gehad ;-))

  verdiende bloemen hoor, chelle!!

 4. Je was alleen de laatste weblogger op de halve, hoor. Er moesten er nog 3 aantreden voor de 10. En die warmte aanvallen. Ik herken het. Heb er nu niet meer zo veel last van maar vroeger.. Dan is het lichaam blijkbaar nog aan het “verbranden” Voordeel daarvan is, dat alles wat je na zo’n loop eet, heel snel wordt (mee)verbrandt. Kom je dus niet aan. Kan echter ook overtraining zijn, maar dat zal in jouw geval niet zijn, denk ik.
  Volgende uitdaging Alphen? En dan 20? Is ook een doel van mij, maar dan toch maar 10. Voel me nog niet klaar voor een 20, maar ik hoef in het najaar geen hele marathon te lopen.
  En jammer van je sollicitatie. Op naar de volgende uitdaging.

 5. Warmteaanvallen na de loop? Ik heb het juist altijd ijskoud, de eerste uren na een loop.

  Je hebt het geweldig gedaan Michelle!!

 6. owwwww, nou weet ik wrom ik je niet kon bereiken met msn 😉 (alsof ik zelf wel thuis was 😉 )

 7. De huishoudbeurs!!! Chelle!! Wel erg lachen om ongegeneerd te kijken naar al die mensen!
  Hoe is het met de kids? Alweer stukkie beter?

 8. haha, lekker hxc3xa9, dat ontspannen… zucht

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: