Skip to content

Computer troubles

March 6, 2007

Wauw ik kan zowaar een berichtje tikken aan mijn trouwe lezers.

Vorige week is het gebeurd, de laptop is overleden, nu echt…gewoon dood, als zo dood als een pier. Nu was de laptop de laatste tijd eigenlijk ons laatste red middel naar de buitenwereld, de gewone-lees houten-computer was erg sloom geworden, internet was spontaan verdwenen en dus eigenlijk ook al in de coma.

Maar nu kan ik zowaar in de veilige modus een bericht tikken, en bericht om te vertellen dat het redelijk goed gaat, het redelijk staat meer voor het feit dat ik ingeloot ben voor een selectie dag van My NY Marathon van het astma fonds en ik dus al 2 weken ziek ben, ggrrr de verkoudheid wil maar niet vlotten, en het ergste is nog wel niets helpt)-: De ene dag ben ik in jubel stemming, zomaar zonder hoofdpijn wakker geworden maar de dag erna…zoals vandaag…denk ik weer bllegghhh. Ik blijf wel sporten, ze zeggen vaak, je kan het eruit lopen maar zelfs daar geloof ik niet meer in. Vorige week bij de ver. gelopen, doodmoe thuisgekomen. En gisteravond weer gelopen en weer was ik snot kapot. Tussen door zweet ik nog even verder op de crosstrainer, conditie behoud.  Ik hoop dat het zaterdag weer iets beter gaat, aangezien we een stuk moeten lopen op de baan in het olympische stadion*alleen daarom ben ik al in jubel stemming*.

Wish me luck!!!

En nu de computer weer wat rust gunnen. Misschien helpt het(-:

From → Uncategorized

7 Comments
 1. owwwww, nou weet ik wrom ik je niet kon bereiken met msn 😉 (alsof ik zelf wel thuis was 😉 )

 2. De huishoudbeurs!!! Chelle!! Wel erg lachen om ongegeneerd te kijken naar al die mensen!
  Hoe is het met de kids? Alweer stukkie beter?

 3. haha, lekker hé, dat ontspannen… zucht

 4. Heel jammer dat je zondag niet naar Alphen komt, maar wel begrijpelijk. Het is voor jou bijna overal een heel eind reizen en als je dan op zondag al de hele dag in A’dam zit… Rust inieder geval nog even goed uit en zorg dan dat je zaterdag op de catwalk goed voor de dag komt. Groetjes en heel veel succes.
  Jim

 5. Lieve Chelle….heel veel succes morgen in Amsterdam! Duim, duim, duim, duim!!!

 6. Swanique* permalink

  Ik heb gisteren – tussen al mijn eigen drukke bedrijven door – aan je gedacht!! Hoop dat je bent ingeloot voor de NY marathon!! *duimt nog ff door*. LiefS*

  Ik kijk uit naar 1 april!!

 7. Jammer van New York.
  Maar, dan maak je er hier toch iets moois van. En dat hoeft toch niet per sxc3xa9 (of gelukkig) een marathon te zijn, toch?
  Als we maar kunnen blijven lopen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: