Skip to content

Weekend

March 20, 2007

Zaterdag was de lang verwachtte neven/nichten dag van de Steurtjes. Om 5 uur was er afgesproken in Breukelen, maar aangezien wij bij Corinne en Theo bleven slapen reden we eerst richting  Diemen zodat we gezamelijk richting Breukelen af konden reizen. John en ik hadden alle vrijheid aangezien de kinders lekker thuis gebleven waren. Om half 6 liepen we de brasserie van het van der valk complex in…aan de bar stond een groep mensen die eigenlijk allemaal een Steur kenmerk vertoonde en ds was de groep snel compleet. Er werden handen geschut, fotoxc2xb4s bekeken en herinneringen opgehaald aan vroeger. Een hele familie die wel dezelfde dingen herinnerd maar elkaar eigenlijk niet kent. Na een half uur was het tijd om aan tafel te gaan voor het diner maar voor het diner moest er natuurlijk nog een gezamelijke foto gemaakt worden. Volgt waarschijnlijk later…

Aan tafel werden er nog meer verhalen gewisseld en herinneringen opgehaald*waar ik als buitenstaander wel een paar dingen van gehoord heb via John maar alle aanvulling is leuk* en natuurlijk heerlijk gegeten en gedronken.

Nog even vechten met de slagboom en op weg naar Diemen(-:

De volgende dag werden de verjaardag van schoonzus en dochter gevierd, na het ontbijt vertelde ik over de zondags wandelingen van John en mij*richting kroeg voor een heerlijk donker biertje*, daarop zei zwager lief…kom we gaan wandelen. Het was prachtig mooi weer met een fikse wind. Zelf had ik alleen mijn hoge hak laarzen meegenomen*ach kom op en heel weekend vrouw spelen op hakken kon nog net* maar aan het einde van onze 1.5 uur durende wandeling*met uitzondering van de koffie tussendoor op ijbrug* piepte ik wel anders, 2 grote blaren van mijn schoenen, au au au maaar we hadden de Nescio brug getrotseerd(-:

Harryautonescio_018_1

Harryautonescio_019

Na de wandeling begonnen de mannen aan het opzetten van de tent buiten voor de bbq, het was een heftig gevecht gezien de windkracht 7a8 die er stond. Wij dames reden naar west voor overheerlijke verse turkse broden. Bij terug komst waren de mannen nog aan het stoeien. De tent was ingekort en werd aan alle kanten gestud(-;

De visite druppelde langzaam binnen, de wind bleef spelen met het zijl….tot er ineens een harde knal was, zonnescherm afgebroken, tent ingestort…bbq naar binnen. Het feest werd na het opruimen voortgezet zonder tent. Na het etn van wat sate stokjes was het voor John en mij tijd om verder te trekken….weer op weg naar het noorden, onderweg kwamen we van alles tegen, wind, regen, hagel, sneeuw, omweer… na Joure was het weg en lichtte de hemel op vol met heldere sterren. Het is inderdaad net alsof na Joure een andere wereld begint(-:  Om 9 uur waren we blij weer thuis te zijn, moe maar voldaan van een leuk weekend. Op naar komend weekend!!

Op naar Amsterdam, op naar De Kleine Komedie, op naar Zijlstra maaaaaar vooraf natuurlijk nog even genieten van Paul de Munnik en Kornuiten en een lekker etentje.

From → Uncategorized

3 Comments
  1. begrijp ik nou goed dat jouw kinderen alleen thuis blijven, ook ‘s nachts??? mijn hemel, dat je dat durft…. (hier spreekt een bange moeder he)

  2. Anonymous permalink

    de koffie na de wandeling was prima theo

  3. Petra permalink

    Het klinkt als een heerlijk weekend dat jullie gehad hebben!

    Heel veel plezier komend weekend. Genieten he! Denk er aan! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: