Skip to content

Garmin Ziekenhuis Werk

April 24, 2007

Om maar meteen terug te komen op het laatste stukje van de vorige log, ht werd vrijdags een fietstocht en zondag ochtend vroeg een duurloopje van 13km*heerlijk gelopen zie andere log voor loopverhalen*. De middag van de duurloop besloten we als gezin nog even lekker te gaan fietsen, het was prachtig mooi weer, via Tripscompagnie kwamen we in Borgercompagnie en zo weer terug in Veendam waar we op het terras in Borgerswold wel een biertje verdiend hadden. Ondertussen zagen we waterfietsende mensen voorbij komen, de kinders natuurlijk…willen wij ook, willen wij ook… en dus besloten we er nog een uurtje water fietsen aan vast te knopen, hartstikke leuk! Maar ook vermoeiend. Moe en voldaan kwamen we dan ook rond 6e terug.

Maandag was vooral een dag van niets.

Ook dinsdag was een huishoud dag met in de avond 5,3km met Marian, lekker!

Woensdag ochtend was het tijd voor het gemeentehuis om daar mijn id kaart om te laten zetten naar een paspoort*je wilt verder reizen of niet*, die middag en avond moest ik werken, leuk druk i.v.m de plantjes markt. Dinsdagochtend was het ook weer vroeg dag maar dan op de tuinafdeling. Om 2 uur zouden we*John werkt op dezelfde afdeling* weggaan omdat Daan naar het ziekehuis moest voor zijn knie*nu Robin weer beter was was zijn broer weer aan de beurt*. Helaas het liep wat uit, waardoor we pas om kwart voor 4 thuis waren. We besloten eerst wat te eten voordat we beide onzer wegen gingen, John naar het zkh en ik*met Astrid op blind date((-:*richting Delfzijl voor de voorstelling  "Op weg naar huis" van Kees Prins, JP den Tex en Paul de Munnik…xc3xa9xc3xa9n grote verrassing, ik had uit nieuwsgierigheid de cd al aangeschaft maar de liedjes waren live 1000 maal mooier dan op de cd, een echte aanrader*en niet alleen omdat ik AedM liefhebber ben(-:*. Na de voorstelling nog even een sjit tjat gehad en een prachtige poster laten signeren door de heren. Een geslaagde avond!

De volgende dag was het weer werken. Om 6 uur sprak ik John nog even die toen moest beginnen*wat een afwissling*.

Zaterdag ochtend moesten we om 10 uur op de eerste hulp afdeling zijn voor Daan, om daarna richting een oud collega van John te rijden, die had een computer voor ons…nou ja Robin confiskeerde hem meteen tot ZIJN computer. aangezien hij in de buurt van de Hoornse plas woont en daar een loop festijn was, liep ik met Daan even richting plas, sprak een paar bekende die meegelopen hadden en kwamen zo op de terugweg John en Robin weer tegemoed. De trip vervolgde zich naar de Ikea, we hebben bij de Praxis een keuken besteld en bij de Ikea hadden we een mooi keukenblad gezien….Maar daar doet de Ikea niet aan, het kan alleen op een keuken van Ikea anders niet. Das ernstig jammer…voor de Ikea, wij zoeken verder. We vonden daarna de zweedse gehaktballen, de lievelingsballen van Robin en Daan(-: De jongens aan de ballen en wij aan een broodje zalm…Heerlijk.

Bij thuiskomst was daar eindelijk mijn Garmin Forerunner 305, het duurde even maar dan heb je ook wat.

Garmin_1 Een prachtig horloge wat alles betreft hardlopen registreerd via zijn gps ontvanger…Top! en dat een dag voor de Cascaderun te Hoogeveen. Die middag werden er alleen nog boodschappen in huis gehaald de rest van de tijd word vooral besteed aan techniek, Garmin en Computer.

De volgende dag werd ik om kwart voor 1 opgehaald door Marian en Jaap en wij haalde op zijn beurt Karlinda weer van huis, op naar Hoogeveen voor de Cascaderun.

Het werd een gezellige dag waar ook een aantal webloggers actief waren. Nadien aten we nog wat en reden voldaan naar huis.

En gisteren was het alweer maandag….nog even voor een laatste keer naar het ziekehuis, alles weer goedgekeurd. Das mooi want aan het einde van de week vertrekken we voor een week naar Jaap en Riek in Frankrijk, heerlijk effe genieten van de omgeving, het eten, drinken en de gezelligheid.

Maar eerst vanavond nog de Euroborg run lopen, morgenochtend werken, morgen middag Robin uitzwaaien voor en 3 daags kamp van school. Donderdag nog even werken en dan vrijdag middag robin ophalen en huppa in de auto richting Frankrijk!! Onwijs veel zin in!!

From → Uncategorized

3 Comments
 1. Tosca permalink

  Hii,

  Gaat het wel weer goed met Robin???
  Stoer dat je Dam tot Dam loop gaat doen??

  Je schrijft trouwens erg leuk. het leest makkelijk weg…

  Groetjes Tosca

 2. zo..wat heb joe het druk!;-)

 3. marian permalink

  hallo mic

  wij wensen jullie veel plezier in Frankrijk, en geniet er van.
  wij vertrekken morgen richting schoorl

  groetjes en tot na de vakantie
  mar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: