Skip to content

Zondag middag onder het Hilton

May 28, 2007

Eindelijk was het zover, eindelijk mochten we weer genieten van muziek en lekkere ambiance. Om half 12 vertokken Robin en ik, richting station Zwolle om aldaar Petra van de trein te halen. Precies op tijd kwamen we aan, ze kwam net het trein station uit. Vandaar uit reden we*gedeeltelijk in file* richting Amsterdam. Beide hadden we kaartjes gewonnen voor De Proeverij in Toomler. Vlak voor Toomler kwam Swanique ons al tegemoed, de zooi was compleet. Helaas waren we wat te vroeg en dus besloten we op jacht te gaan naar een cafeetje, nu kan oud-zuid/zuid wel poep de friemel chique zijn maar iets fatsoenlijks drinken om half 3 zat er niet in en dus wandelde we weer terug. De zaal zou om 3 uur open gaan maar ook hier was ht nog even wachten, ze waren nog aan het inzingen. Gelukkig ging snel daarna de deur open en kon ik in vliegende vaart naar de wc(-; Eerst wat drinken besteld en daarna ALLES van de kaart((-: *chips, nootjes en pluk bood met tapanade*. Robin was helemaal in zijn element, was er nog nooit geweest*dit in tegenstelling van de 3 meiden waar ie mee was(-;*, mocht van mij een malt biertje dus zijn dag was goed.

Zijlstra_007

Eerst kwam Alex Lukkien*wat een lekker ding en een bekende kop heeft die gozer* met een Springsteen cover, daarna washet de beurt aan Mike Bodde, halverwege schoof Thomas van Luyn bij en het hoogte punt was toch wel Jeroen Zijlstra! Zelfs als ie vreemd gaat klinkt het nog lekker.

Natuurijk kwam de pauze veels te snel maar al snel begonnen ze weer aan de 2e ronde, waar Alex begon met een beetje Acda en de Munnik met zijn eend in de verkeerde bijt(-:

Mike zong een hylarisch maar prachtig lied over de Vrouw en samen met Thomas deed hij een verzoek nummer voor iemand in de zaal. En daarna Jaja het is weer kermis in het westfieze….was het  weer tijd voor Jeroen. Het was een heerlijke proeverij!

Nadat we Swan een gooi haddn gegeven naar het centraal was het weer tijd om richting Zwolle te karren, net te laat voor de trein kwamen we aan en dus besloten we nog even wat klein te happen en te drinken bij burger king. Daarna was het tijd om richting huis te rijden. Om even ovr 10e kwamen we moe maar zeer voldaan weer thuis. Heerlijk om even met  echte vriendinnen samen te zijn!! Volgende week gaa we ons feestje gewoon weer over doen alleen dan in het vondelpark te Amsterdam!

From → Uncategorized

4 Comments
  1. wat een heerlijk dagje uit zo! En super dat Robin ook zo genoten heeft. Malt bier he? Was Sandy niet goed genoeg meer? 😉

  2. heeleenu permalink

    Ik sta er ook op! Met mijn achterhoofd! Die met dat donkere haar ben ik. Die blonde is mijn vriendin Angelique

  3. heeleenu permalink

    Ik sta er ook op! Met mijn achterhoofd! Die met dat donkere haar ben ik. Die blonde is mijn vriendin Angelique

  4. Petra permalink

    Ik vond het zo leuk!! Echt genieten hoor! Bedankt nog voor alles! Liefs!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: