Skip to content

Loopnieuws…

September 11, 2007

Zaterdag j.l was het tijd voor de run van Winschoten, als eerste deelnemer van een 10X10 estafette team startte ik om half 11, de dagen ervoor had ik me vooral gestort op het mountenbiken aangezien mijn pees nog niet lekker is en omdat ik moet oefenen voor 25 km in een triatlon estaffete team. Dit merkte ik onderweg best wel, mijn benen hadden het best zwaar. Maar wat een enthousiasme onderweg, spontaan en gezellig! Rustig doch gestaag liep ik mijn 10 km in naar later blijkt 1 uur 7, de laatste meters had ik nog genoeg over voor een fikse sprint. Lekker!
En toch was het een denk ronde…een ronde met beslissingen met als grootste beslissing….

GEEN MARATHON dit jaar!

Na alle achilles klachten, is daar sinds een paar weken een slijmbeurs ontsteking bijgekomen in de schouder en zo kabbelt het lijf zich voort, volgende week naar het ziekehuis voor nog een probleempje in mijn gezondheidsleven. Ik kan er kort over zijn, het zit me dit jaar qua gezondheid gewoon even niet mee, alle ups en down zijn vooral vermoeiend.

Ik heb jaren geleden de afspraak met mezelf gemaakt om voor mijn 35ste een marathon te lopen en dat gaat nog steeds lukken!

Ik heb de marathon van Amsterdam dus omgezet naar een halve marathon, gewoon voor het gevoel, misschien kan het tegen de tijd niet doorgaan maar als het wel zo is, ga ik voor de fun!

Ik blijf lopen en trainen maar New York en Amsterdam zijn van de baan als Marathon.

Daarom heb ik de keuze gemaakt deze site gedeeltelijk op te heffen aangezien Linda haar loopschoenen al een tijdje in de wilgen heeft gegooit, ik moet even nakijken of ik een nieuwe naam kan aanmaken en anders start ik een nieuwe site of verander mijn normale site een beetje.

Over 2 weken de Dam tot Dam, als bedrijven loper, dus lekkere vroege start. Tevens een collega overgehaald die nog mee kon lopen, MOOI, GEZELLIG!!

Over 3 weken 25km mountenbiken in een triatlon team van het werk*ook leuk, leuk, leuk!*

Ook ingeschreven voor de loop in Zuidlaren*samen met Robin(zoonlief)*.

Zin in van alles, als het maar even geen moetjes meer zijn.

From → Uncategorized

One Comment
  1. Hoi Michelle,
    dat klinkt allemaal somber, ik bedoel wat deze site betreft. Het lopen is toch nog leuk? Zet die marathons maar van je af en geniet van het gezellige lopen. Net zoals je zegt, als het maar geen moetjes zijn. Gewoon genieten.
    Groetjes,
    Jim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: