Skip to content

ANWB

September 13, 2007

Vandaag waren we richting Groningen vertrokken voor de jaarlijkse hemofilie controle van de jongens, de file voor Groningen en in Groningen maakte dat we een half uur te laat pas binnen druppelde. Eerst de revlidatie arts…maar alles gaat goed en dus waren we snel weer klaar, daarna arts en vrpleegkundige…ook snel klaar, mooi! De boys kun je altijd blij maken met een dineetje Ikea, balletjes met pattat en dus togen we naar de balletjes winkel. Balletjes gegeten en voor mezelf een zalm wrap. Lekker weer naar huis….dachten we. Het auto alarm er af en sleutel in contact slot….maar alles wat ie deed was bbbrrrrrr  brrrrr bbbrrrrr hij wilde niet starten….kannonne…John gebeld maar die wist het niet. Toen voor de eerste keer de anwb maar gebeld, een zeer vriendelijk meneer aan de telefoon beloofde me dat er binnen een uur iemand zou komen o mijn euvel te verhelpen.Mooi! Ik sluit af en op dat moment zegt Robin: Hxc3xa9 is die voor ons….nog geen minuut later rijd er een anwb auto de parkeer garage binnen….Wow hij kwam ook nog ens op ons af. Jaaaaaaaaaa voor ons, dat was een snel uurtje(-: Binnen een volgende minuut zegt ie…ow tish een relxc3xa9 ofzo(-: Effe eruit en erin…. en ja hoor hij doet het weer!!!!! En weg was de man weer. Wat een topservice! Er moet wel een nieuwe rolator eueu rele in maar voor nu was ik heeel erg blij.

Blij kwamen we weer thuis, nu een stukje fietsen, gezien het prachtige weer.

From → Uncategorized

4 Comments
 1. Margot permalink

  Nou ja, dan weet je nu tenminste ook dat je niet voor niets lid bent van de anwb. Snelle service hoor! Zou het niet een relais zijn? geen idee wat dat is maar heb er wel eens van gehoord 😉

 2. Petra permalink

  laat me raden.. relais 109.. Been there done that 😉

 3. wij zijn geen lid. Met de Toyota’s nog nooit langs de kant van de weg gestaan. Ja met een lekke band maar dat was oplosbaar.

 4. Hoi Michelle,
  dat klinkt allemaal somber, ik bedoel wat deze site betreft. Het lopen is toch nog leuk? Zet die marathons maar van je af en geniet van het gezellige lopen. Net zoals je zegt, als het maar geen moetjes zijn. Gewoon genieten.
  Groetjes,
  Jim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: