Skip to content

Loopweekend

October 16, 2007

Dit weekend stond vooral in het teken van lopen, rennen wel te verstaan. Zaterdagochtend klonk om 11 uur het startschot voor de zuidlaardermrktloop, ik had me ingeschreven voor de 5km en ook Robin en buurmeisje wilde zich hier wel aan wagen. Zij liepen met zijn 2e en ik probeerde onder de 30 te komen of een lage 30ger te scoren. Aangezien de verkoudheid zijn kop opgestoken had een paar dagen eerder, was ik iets minder optimistisch maar liet me niet weerhouden om een mooie loop te rennen. En het lukte, 5km later kwam ik binnen in 30:16….Mooi! *Robin en Maureen liepen hem in 35min. Netjes!* Aangezien het lekker dichtbij was waren we ook zo weer thuis, lekker zaterdag tutten, boodschapje doen, genieten van het mooie weer en voor de avond besloten we de film Alles is liefde te gaan zien…Mooie film! Helaas was meneer migraine ook op visite gekomen ondertussen en was ik blij met mijn bedje nadien, pil erin en afwachten wat het de volgende ochtend zou zijn.

Hij was er helaas nog steeds maar dit weerhield mij niet om met gezin richting Haren af te reizen, ik zou met Robin zijn eerste 4mijl gaan rennen en beloofd is beloofd. We werden van kooi in kooi geladen om zo aan te komen bij de start. Robin was best zenuwachtig, zou hij het redden, zou het lukken… Rustig doch gestaag rende we door…moeilijke momenten probeerde ik met geklets weg te nemen, toen hij wilde lopen heb ik het op een versnellingsbak geggooit, niet lopen maar gewoon even van zijn 3 naar zijn 2 schakelen, dit hielp, we liepen zelfs mensen voorbij, bij de waterpost die op ong. 5km stond mocht bij even, heeeeel even wandelen om te drinken en dit terwijl ik rustig doordribbelde en mijn eigen fles nuttigde*nooooooit geen TE koud water meer voor mij*…Rustig pakte hij mijn dribbel weer bij…het laatste stukje werd ingezet, vals plat het centrum in, ondertussen pepte we gezamelijk een meisje op wat aan het wandelen was…Wist je dat iedereen hier voor jouw, speciaal voor jouw staat t klappen?!!!….dat hielp, rustig rende ze weer verder….het laatste stukje wilde mamma natuurlijk handje handje over de finish…Samen! Staat er mooi op op de foto, maar nog geen seconden na de foto zette Robin er een sprint in….Want ja hij wilde toch echt winnen van zijn moeder…Prachtig! In 43 min. hebben we samen de 4 mijl afgelegd. Het was groots! Daarna snel naar huis…douchen, met mijn hoofd ging het redelijk maar thuisgekomen en in relax stand was dit een soft….Snel naar bed.

Foto’s volgen later…

Maandag ochtend weer vroeg aan het werk…met hoofdpijn maar als ze me met rust zouden laten zou het allemaal goed komen, het kwam redelijk goed. Halverwege de dag nog een pil en weer verder, de hoofdpijn epte weg maar mijn keel begon nu te zieken, kriebelhoest en die avond een flinke keelpijn en algeheel ongemak. Nu dinsdagochtend is het nog steeds niet goed…ik duim voor een herstel in deze week aangezien ik toch echt zin had in de halve van Amsterdam. Iemand nog paardenmiddel tips?? Ik moet wel werken*weinig mensen wegens…jaja ziekte* dus uitzieken in bed en dergelijke zit er effe niet in, ik ga maar eens op zoek naar de pot vitamine c….

From → Uncategorized

3 Comments
  1. Dat gaat helemaal goedkomen in Mokum! Zelf doe ik maar eens ‘de halve’ van Eindhoven, die heb ik nog nooit gelopen. Succes alvast!

  2. lekker druk leven zo 😉

  3. Goed zeg. Van Robin maar ook van jou! Wat een tijd! Paardenmiddel…. ik zou toch echt eens naar de osteopaat gaan dan heb je geen paardenmiddel nodig.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: