Skip to content

ING Kriebels…

October 20, 2007

Ik was net in gesprek met mezelf over het wel en wee van een halve marathon rennen en zeker vandaag de dag.

Ik loop altijd met veel plezier maar komt er een wedstrijd aan dan breken de kriebels los, red ik het wel, eindig ik niet als laatste, word het niet te warm…wedstrijdloopvrees! Ik krijg een onbehaagelijk opgejaagd gevoel.

Vorige week zei John: Misschien moet je maar eens gaan stoppen met dit soort wedstrijdloopjes en gewoon blijven lopen. En net die race liep ik lekker, nou ja een lekkere tijd(-:

Rennen Maar morgen is het dus weer zo ver De Halve Marathon van Amsterdam, ik wilde halverwege dit jaar gaan voor de hele maar door achillespezen en ander ongemakt  moest ik deze droom laten lopen, daarom zette ik hem wel om in een halve, ik moest erbij zijn en nu zijn er weer andere ongemakken….grieperige verkoudheid)-: En dus twijfelde ik, een beetje maar hoor…want aan de andere kant, mischien loop ik het er wel helemaal uit. Ik eet braaf wat extra vitamientjes, neem een extra bad/stoombad en besluit morgen te zien als zondagmiddag lange duurloop. Ik kan wel stoer zeggen, ach ik mag er 3 uur over doen maar wil wel graag binnen de 2 uur 30 binnen zijn anders heb ik weer een prut zondg gehad(-; Stiekum heb ik er best wel veel zin in! Alleen die kriebels tja die zullen voorlopig nog wel even aanblijven.

Vanavond mijn startnummer ophalen in de sporthal, aangezien we vanavond een feestje hebben en daar blijven slapen.

Zin in morgen!

From → Uncategorized

4 Comments
  1. Wat vervelend zeg. Word het toch tijd dat jullie zelf leren prikken. Robin is expert, zo bleek dus ik zou zeggen: Lekker zelf doen! Scheelt een hoop tijd en energie. Maar er is vast een goede reden voor wrom jullie dat nog niet zelf doen.

  2. leuk!!! heeeel veel plezier en succes morgen Michelle!!

  3. (O)pa en (O)ma Mes permalink

    Wij hopen dat je het inderdaad gehaald hebt!

  4. (O)pa en (O)ma Mes permalink

    En eh . . . . eindstreep gehaald?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: