Skip to content

Geluk…

November 13, 2007

Na vrijdag lekker gewerkt te hebben was het dan eindelijk weekend…uitslapen! Om 9 uur stond ik naast mijn bed, met grote twijfels om die middag richting Winschoten af te reizen voor de Adrillenloop, het was Sinten Maarten en mijn zus en zwager zouden deze kant op komen…Om 11 uur gooide ik de kogel door de kerk, ik ging niet. Boodschappen werden gedaan, huis werd opgeruimd en er werd vooral getut, lekker.Om half 4 waren daar mijn zus en eega. Koen was zijn lampion vergeten en dus nog even op jacht…voor een euro waren we binnen 5 min. klaar((-: Altijd handig zo’n gooi je dood winkel op de hoek. De tocht naar het winkelcentrum maakte we per auto aangezien het regende. Het was weer lekker druk*waar zijn al die mensen door de weeks?!*. Na het inzingen werd de toon steeds luider, Koen begreep het effect van zingen…Buit! Snoep buit(-: Het rende van winkel naar winkel, was soms wel heel snel klaar als er een ellelange rij stond, beginners brutaliteit(-: Thuis was hij nog helemaal voldaan. Er werd chinees gehaald om lekker op te warmen.

De volgende dag besloten John en ik het heide gebied te verkennen waar we bijna dagenlijks langs rijden onderweg naar het werk. Verbaasd waren we dat het zo groot en zo mooi was, ondanks de regen…

Hiede_051

Hiede_054 Hiede_053 Hiede_068 Hiede_057 Hiede_081 Hiede_084

Na 2 uur wandelen was het tijd om warm te worden met warme choco met slagroom en rum(-:

Maandag was een zeer regenachtige dag, aan het einde van de middag knakte mijn doel om te gaan lopen die avond, harder dan harder kwam het uit de hemel…ik at een zak chips leeg, dronk stiekum een paar slokjes port….en dacht ‘wat ben je toch een watje, je benttoch niet van suikergoed!’ op dat moment liep ik naar buiten*10 over half 7* DROOG! Ik ging als en gek op jacht naar mijn kleding…schoot het aan en vertrok…in een mega regen bui, ‘als ik nu een rondje rij ga ik gewoon weer terug naar huis, ben nie gek…maar je bent niet van suikergoed!’ *een fragment uit het gesprek met mezelf(-:* Op de baan aangekomen was het droog! En het bleef droog! Ik liep de 7 km mt vriendinnetje Kar die een tijje uit de running was, we genoten kletsend intens. Lekker gelopen!

En vanavond….ja vanavond mag ik weer naar het theater, naar van Beresteyn om aldaar te gaan genieten van De Heren van Het Goede Leven…Acda en de Munnik in Veendam off all places…soms zijn dromen geen bedrog(-:

From → Uncategorized

3 Comments
  1. Margot permalink

    Ik ook! 🙂

  2. *is zich nog steeds aan het verheugen!*

  3. Als je nnog een kaart kan bemachtigen kom ik dinsdag ook! Er is heus wel een zieke in Veendam de onverhoopt niet kan komen en dan de kaart aan jou verkoopt die jij dan weer aan mij verkoopt. Ofzo. Ik wil ook naar AedM!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: