Skip to content

Nachtmuziek..

November 23, 2007

Vandaag is het dan eindelijk zover, na 2 jaar wachten ligt de nieuwe cd van Acda en de Munnik in de winkel!

Nachtmuziek…

2462938

14 prachtige tracks samen op een cd… Nog een paar uur dan mag ook ik genieten!

P.s Mocht u vandaag 23 november niets te doen hebben, De Heren Van Het Goede Leven signeren de cd vandaag tussen 17 en 18uur in de Bijenkorf te Amsterdam…*helaas moet ik zelf werken)-:*

From → Uncategorized

3 Comments
  1. Mee eens! Alleen was voor mij het feit dat ik helemaal nieuwe liedjes hoorde en ze zo mooi vond/vind dat ik niet veel kritiek had over de rest op dat moment. Er ligt nog veel werk te wachten voor de mannen.

  2. ik gok erop dat ze voor de premiere geen waardig degelijke theaterprogramma klaar hebben. Of ze moeten heeeeeeeeeeeeeel hard aan de gang. Of geniaal zijn natuurlijk maar dat laatste schat ik niet zo in. Ik vind ze te snel tevreden met wat ze nu aan het doen zijn. Ze morgen hun eigen lat (wat ze het publiek laten zien) wel wat hoger leggen. Ze komen er (nog) makkelijk mee weg. Maar mij hor je niet klagen want ik vond m-lag gewoon goed. Mede omdat het een hele kleine setting was. Dit optreden had ik niet in een groot theater willen zien. Dan had ik me wel iets van genaaid gevoeld, denk ik.

  3. Margot permalink

    Ja maar zo doe ze dat try-outen toch altijd, dat weten we toch?! En natuurlijk is er ten tijde van de premiere een degelijk theaterprogram, daar ben ik helemaal van overtuigd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: