Skip to content

Romanza…

November 29, 2007

Een jaar of 16 geleden genoten we intens van een ooow aaah moment bij Holiday on Ice n de Amstrdamse Rai, een van onze eerste grote uitjes samen, hij wist dat ik van schaatsen hield en dit was wel een grote droom. Het was toen echt overweldigend.

Dinsdag was er op het werk een verloting van kaartjes, kaartjes voor Holiday on ice in de Groningse martiniplaza, John deed mee en won hiermee 2 kaartjes.

Woensdag avond mochtend we genieten….maar voordat we genoten, logen we eerst onze kinderen voor dat we iets van het werk hadden maar niet wisten wat*anders wilde ze mee en er waren geen kaarten meer*, stonden we voor het eerst sinds 8 jaar in de file in Groningen….een drukte van je welste, verbazing allom. Gelukkig kom ik door het lopen op plaatsen waar je normaal niet komt en wist ik ook en parkeer gelegenheid waar maar weinig mensen aan gedacht hadden. We parkeerde de auto dus makkelijk en binnen 5min. waren we in de hal, onze mede prijswinnaars(minus..1)waren helaas wat verlaat door de file. Te laat kwamen we de zaal binnen, de show was al begonnen. Stoorde mensen omdat we balkon vooraan in het midden zaten.

Na 5 minuten kwam de directeur van holiday on ice de zaal in…met de veronschuldiging dat ze show begonnen was ondanks de vele lege plaatsen door de file…of mensen nog even geduld wilde hebben, zodat iedereen naar binnen kon en dan zou de show speciaal voor de laatkomers opnieuw beginnen! WOW wat een klasse! Zeker als je jezelf beseft wat een gestroomlijnde show het is, veel verkleden, veel gedoe, alles weer terug in begin mode. Na 10 min. zat iedereen op zijn stek en begon de show opnieuw. Nogmaals GROTE Klasse!

We genoten intens op eigenlijk te kleine stoeltjes, groot genoeg maar niet confortabel)-:

Vele prachtige kostuums*oude mode kwaal, altijd letten op orginaliteit van kleding bij shows*, orgineel en uniek en nog eens goed draagbaar voor de gebruikers.

Speciale deelnemers waren Sita en Geet Hoes*de ijsdans winnaars van de dansing on ice shows bij sbs6*, Mooi geschaatst en gezongen.

071120_dracula

Het was een prachtige show in een net iets te grote entourage op kl#te stoeltjes, eerlijkheids halve zou ik de prijs wat de betalende bezoeker moet betalen niet over hebben….want na een kleine berekening zouden we met het gezin*4pers. incl. parkeerkaart, incl. drankjes zo’n 150euro hebben moeten betalen voor 2.5 uur show* De mensen op het ijs doen echt mega hun best maar het is gewoonweg niet te betalen voor de normale mens.

Ook kwam bij mij soms de gedachten op…ow die sprong was niet perfect, er was ook een paar keer een valpartij*ik weet als geen ander dat je met die snelheden wat zij maken snel een verstapping maakt en dus valt*.  Eigenlijk best jammer dat dit soort ijsshows al zo doorgemeten zijn op tv, de echte magie is verdwenen. Erg jammer.

Maar groot respect voor alle schaatsers, vooral het enthousiasme van schaater Igor was prachtig om te zien. Top!

From → Uncategorized

6 Comments
 1. pooh, ra is een fikse diagnose. Wel een verklaring voor je klachten maar geen fijne.
  je bent een bikkel michelle…ergens de energie weer vandaan halen….

 2. Petra permalink

  De diagnose klinkt niet best. Ik zal zo eens in de google gooien om te kijken wat het is.

  Fijn voor je dat je naar Kampen kunt! Aan Kampen heb ik heerlijk zijlstra herinneringen met je! Gewoon lekker daar in de foyer…

  Liefs en hou je taai!

 3. Renxc3xa9xc3xa9 permalink

  ik vond Romanza zo gaaf, echt ik zou er meteen weer naar toe willen. Echt hoe ze het verzonnen krijgen, wauw. De kleding, dans en muziek geweldig.

 4. Ik ben net (19/12) geweest in Utrecht.
  Wow wat een super prachtige show, heb echt genoten.
  Hier begonnen ze ook 10 minuten later om iedereen de tijd te geven.
  Het enige minpuntje was inderdaad de harde stoeltjes, dus als je nog gaat, neem een kussentje mee 😉
  Want als je nog niet bent geweest weet je niet wat voor prachtigs je hebt gemist!

 5. 2 weken geleden eindelijk foto’s laten maken van het een en ander…ik wil ervan af…helaas kreeg ik te horen dat dat niet gaat lukken..Reumatoide Artritis was de uitslag.

  –> Hallo ik heb over artritis een artikel geschreven. Het gaat over de orthomoleculaire behandeling van artritis. Miscchien wil je het lezen en een link op jouw mooie pagina naar dit artikel opnemen
  http://reumatische-artritis.pilliewillie.nl/
  gr willy

 6. patrick permalink

  hoe uit is igor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: