Skip to content

Nieuwe jaar…

January 7, 2008

Toen ik de beslissing nam om de nieuwjaarsduik te nemen dacht ik, of mijn verkoudheid is straks over of blijft hetzelfde. Maar niets van dit alles bleek minder waar, ik was blijkbaar nog niet bij het hoogte punt van ziekzijn beland. De dag erna verliep redelijk maar die donderdag werd het al stukken minder,met paracetamol draaide ik mijn werkdag, de dag erna deed ik ook gewoon braaf wat van me verwacht werd met een verhoogde paracetamol dosis. Wat was ik blij dat mijn vrije dag aangebroken was, het snot festijn vierde hoogtij, ik wist niet dat een mens zoveel van dat goedje in zijn lijf kon hebben(-;

Ik was doodmoe, maar ging mee boodschappen doen, het winkelcentrum nam ik met een grote puntzak pattat en ineens dacht ik…we moeten een spulletje hebben voor in de stoomcabine, dat was nog even moeilijk, de zoektoch werd beeindigd aangezien er overal een neen verkocht werd.

Als laatste etappe moest de auto door de wasstraat en ineens was daar de stoomoplossing, wij hebben gewoon een hele grote badkamer winkel in het dorp en ja hoor daar hadden ze het, een hele liter  eucalyptus melk speciaal voor in de stoomcabine!

We reden in sneltreinvaart naar huis, ik rende naar de badkamer, gooide het speciale bakje vol en zette de cabine in werking……..Wat een genot! Een uur lang heb ik genoten van stoom, stoom en nog eens stoom*dit doen we vaker maar met luchtje maakt het toch speciaal*. En verdomd nadien voelde ik me een stuk opgeluchter, ik kon weer ademhalen door mijn neus.

Gisteren was weer een werkdag en ik voelde me zowaar een stuk beter…Wauw het gaat er deze week toch van komen, na weken snotteren, dat ik weer redelijk vrij kan ademen.

Vandaag begint hier het normale leven weer, kids naar school, ik lekker vrij*nou ja, alle achterstallige huishoudelijke taken zal ik tot me nemen* en straks ga ik gewoon nog een keer genieten, intens genieten van onze droomaankoop, de stoomcabine!

From → Uncategorized

5 Comments
 1. Margot permalink

  Zeg…. ben jij wel helemaal lekker? 😉

 2. haha, lachen! ja, fotoxb4s!
  ik wens je een TOP 2008!! tot snel

 3. marian permalink

  hoi
  ze kunnen jou ook overal voor porren. wat is je volgende uitdaging
  de foto,s komen eraan

 4. Wat ben je toch een gekkie! 😀

 5. Paul & Greetje permalink

  Michelle,

  Stoomdouche; hebben wij nu ook.
  Vraag over het spulletje. Waar doe je het in en hoeveel ervan en hoe lang ben je aan het stomen? Lijkt ons ook wel wat, vandaar.Mail je ons even terug?

  Groetjes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: