Skip to content

Startmotor…

September 4, 2008

Vorige week melden ik u al dat het met het sporten…hhmmmm ging….ineens was ik jarig(weeer een jaar dichter naar mijn rolator) en bedacht mezelf welke gedachten ik had toen ik 3 weken geleden voor de spiegel van de kapper zat. Geen best gevoel, een plofkop, buikomvang net zo groot als borstomvang, algehele lichemalijke malaize en dus was het vorige week tijd om mezelf bij elkaar te rapen. Gewoon weer 2 keer naar de ver. per week, 1 a 2 keer zwemmen pw en nog een aantal kilometers fietsen moet mijn vermoeide depressieve lijf weer moed in blazen. Alle slechte eet en drink gewoontjes werden mondjesmaat overboord gegooit. En ik kan zeggen….Het werkt! Ik voel me minder depri, minder log en mijn vermoeidheid verdwijnt rustig aan weer naar de achtergrond.

Om in de mood te blijven bekijk ik de hele woensdagavond naar de afval, ik voel me goed programmaxc2xb4s. Als eerste de naakte waarheid, waar ik echt geen snars van begreep, een bloedmooie dunne meid die zich vreselijk onzeker voelde…ze was te dik(bmi onder de 20) en had te veel tattooxc2xb4s. John vroeg zich midden in het programma ineens af of het misschien een actrice was, mooie meid werd nog mooier gemaakt en huppa probleem als sneeuw voor de zon verdwenen….heel vreemd. Daarna was het programma Dik en Dun. 2 mensen in een huis die elkaars eetgewoonte moeten over nemen voor een paar dagen. De een 210 kilo en de ander 48 kilo, dit gedeelte is nog wel te behapstukken maar dan ineens komt er een gillend viswijf die problemen heeft met volgens haar te dikke billen. Ik moet zeggen, ik kijk liever tegen te dikken billen aan dan tegen zoxc2xb4n lelijke kop. Tussendoor komt er een hele leuke journaliste die allerlei dieten uitprobeerd….Macht mooi, dat ze haar geen volledig programma laten vullen. ondertussen drink ik braaf cristal clear met een cognacje(yep slaapmutsje moet blijven kunnen hoor((-:).

The day after gaat altijd fantastisch qua dieet…nou ja netjes eten en drinken. Om mezelf te stimuleren heb ik mijn kind misbruikt…Daan gaat tegenwoordig ook 2 dagen in de week naar atletiek. Dan kan mamma mooi met vriendinnen, buiten of op de baan haar sportuurtjes vullen.

Op 21 september moet het conditie gewijs weer iets beter gaan…hoop ik dan maar, net als alle voorgaande jaren, staat dan de befaamde Dam tot Damloop op het programm!

Ik heb er weer zin in!

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Arjanne permalink

  Happy birthday !!!
  We hebben je vanmorgen al om 10 voor 6 toegezongen in het zwembad en ik wens je nog een gezellige dag vandaag!!!
  Tot zondag

 2. Schoonzwemster Radcliffe permalink

  He collega schoonzwemster,

  GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG EN VEEL GELUK,LIEFDE EN GEZONDHEID GEWENST!!!!!

  Tot zondag en veel liefs van mij.

 3. Greta Wolthof permalink

  Hallo VERASSING niet verwacht natuurlijk maar ook ik wens je een hele fijne verjaardag toe,ennnuh blijven lopen dan blijf je er nog jaren strak bijlopen.Liefs en tot……Greta

 4. HARTELIJK GEFELICITEERD van een andere veteraan (al 10 maanden 35 hahaha)! Nog heel veel jaren vol liefde, vriendschappen, gezondheid en geluk!
  X

 5. 35?? wat een broekie!!! Gefeliciteerd Michelle!!

 6. Arjanne permalink

  voor persoonlijke begeleiding naar een slanker leven ….www.fullfitt.nl
  doei doei

 7. Michelle permalink

  Haha(-: Ik zal je spoedig even linken!

 8. DtD is een mooie uitdaging voor een nieuw begin! Succes

 9. Wie weet zie ik je in Amsterdam!.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: