Skip to content

Dam tot Dam Exit…

September 18, 2008

Helaas zal ik Niet deelnemen aan de Dam tot Dam dit jaar, het was wel even een overdenking waard hoor. Al tijden doet mijn achillespees niet wat hij moet doen, een steeds terug komende ontsteking maakt lange afstanden vooral nadien ondragelijk en zeker als je net als ik hele dagen op je benen staat Maar de voornaamste reden om niet deel te nemen is het feit dat ik sinds vorige week ziek ben, echt ziek zoals in griep ziek, eerst begon mijn oor raar te doen, oorzaak oorontsteking. Toen ik eindelijk weer op beide oren kon slapen en zelfs een nacht koortsvrij kon slapen, begon mijn volgende op onthoud…voorhoofdholtontsteking(scrabble is er niets bij), hoofdpijn, en weer koorts overvielen me…pas vandaag kan ik zeggen(pas xc3xa9xc3xa9n asperine rijker) het gaat wel weer, maar nog steeds niet goed en dus belde ik loopvriendinnetje Stephanie over hoe wat waar…Ze was blij dat ik afbelde, zelf was ze ook verkouden maar wilde niet afzeggen vanwege mij en aan mijn kant was het hetzelfde, ik wilde niet de spelbreker zijn. En dus besloten we samen in goed overleg…We doen het gewoon niet!((-:

Als alternatief besloten John en ik(nou ja ik iets meer) dat we de vrije zondag nu gaan genieten in Kasteel Groeneveld te Baarn(groeneveld festival), waar heeeel toevallig(yeah right) Zijlstra(www.zijlstraweb.com) en kornuiten een uur lang van 14 tot 15 uur hun teksten ten gehoren gaan brengen.

of ik moet ondertussen alle gezins leden aangestoken hebben met mijn virus, dan blijven we maar op de bank hangen als een stel bejaarden.

From → Uncategorized

4 Comments
 1. Arjanne permalink

  voor persoonlijke begeleiding naar een slanker leven ….www.fullfitt.nl
  doei doei

 2. Michelle permalink

  Haha(-: Ik zal je spoedig even linken!

 3. DtD is een mooie uitdaging voor een nieuw begin! Succes

 4. Wie weet zie ik je in Amsterdam!.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: