Skip to content

JP-den-Tex&Friends

October 16, 2008

Aangezien het op het werk niet zo heel druk is, maak ik eindelijk weer even tijd om het logboek bij te werken.

Te beginnen met het prachtige homeconcert in Amsterdam noord met Jp den Tex en Friends(Vera van der Poel en Bart Ruiters), het was redelijk haasten om optijd bij het concert aanwezig te zijn, winkel om 5 uur dicht, naar huis, omkleden, huppa in de auto, file onderweg maar om even voor 8 liepen we de drukke huiskamer binnen, alwaar de gastvrouw ons welkom heette met koffie-thee en een heerlijke MEGA bonbon.

Jp kende ik van de formatie "Op weg naar huis", liedjes en verhalen verteld door Paul de Munnik, Kees Prins en dus Jp den Tex. Een heerlijk programma met mooie liedjes en beeldvormende verhalen. Vooral den Tex was mij toen bijgebleven. En dus was ik zeer nieuwsgierig hoe hij alleen zou klinken.

De avond begon met de prachtige stem van Vera van der Poel en het mooie geluid van de bas/electrische gitaar van haar metgezel. Het begon al goed!

Daarna volgde Jp  samen met zijn metgezel Yvonne en 3e friend Bart Ruiters(ook bekend van Concordia-Huub van der Lubbe)die prachtig contrabas bespeeld. Een heerlijkheid voor het gehoor. vooral Marieke van Brel was een grote verrassing.

In de pauze mochten we genieten van alle overheerlijke hapjes en drankjes(vooral het geitenkaas hapje mag van mij een Michelle ster krijgen(-:).

Na de pauze begonnen ze met een gezamelijk lied, wat als ik het goed begreep op een cd komt.

Het was een prachtige avond met voortreffelijke muziek in een relaxste ambiance.

Voor herhaling vatbaar! Nadien werd er nog gezellig nagekeuveld. Ik opperde dat ik mijn huiskamer graag wilde aanbieden voor een wat Nederland geroeleerder geheel…want ook in het noorden van het land wonen mensen die van prachtige muziek houden. Jp was enthousiast. Wordt vervolgd….

p.s fotoxc2xb4s zijn te bewonderen op http://www.ruthdevries.nl

From → Uncategorized

2 Comments
  1. marian permalink

    dank je wel

  2. marietje permalink

    Jaaa het was leuk heh! De nieuwe datum is inmiddels bekend; 24 januari. Reserveren kan bij Elaine. Misschien tot januari?! Groetjes Marianne

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: