Skip to content

Blog halve marathon kampioenschappen

November 27, 2008

Dit leuke bericht las ik bij Ronald:

26 nov 08: Hardlopende Webloggers krijgen eigen Kampioenschap Halve Marathon

Ja, hardlopende weblogvriendjes, vandaag een ware primeur op
RunningRonald.nl !!

NTB21K

De afgelopen weken ben ik al flink aan het lobbyen geweest om zo veel mogelijk bloggers naar Utrecht te krijgen. Exc3xa9n van de redenen hiervoor is vanwege het vernieuwde parcours waardoor het een heuse stadsmarathon is geworden .. maar zeker omdat:

Goed nieuws voor deze alsmaar groeiende community van Hardlopende Bloggers: op maandag 13 april 2009 krijgen ze hun eigen kampioenschap halve marathon! Ze deden al aan gezamenlijk wedstrijdbezoek (in de opvallende rode shirtjes) en organiseerde gezellige (trainings) weekeinden. En nu dus een kampioenschap! Het is geen Nederlands Kampioenschap maar een Nederlandstalig Kampioenschap, zodat ook de Vlaamse blogger een gooi kan doen naar de titel.

Dit eerste Nederlandstalig Kampioenschap Halve Marathon voor Bloggers, kortweg NtK21B, is ingebed in het programma van de Jaarbeurs Utrecht Marathon. Op de wedstrijddag wordt voor de deelnemende bloggers en hun fans in de overdekte Jaarbeurshal een speciale ruimte, de BloggersCorner ingericht. Veel bloggers houden intensief onderling contact maar nog niet eerder hebben alle Nederlandse en Belgische bloggers elkaar tegelijk ontmoet. Deze BloggersCorner biedt daartoe een prachtige gelegenheid.

1e weblogloop
De eerste weblogloop op 22 april 2006,
13 april 2009 het eerste kampioenschap

Webloggers die zich voor dit NtK21B in willen schijven kunnen dat doen via de site van de Jaarbeurs Utrecht Marathon, www.marathonutrecht.nl.

Ze schrijven zich daartoe in voor deelname aan de halve marathon en geven met een vinkje aan dat ze meedoen aan het NtK21B. Bovendien moet de URL van de blog opgegeven worden; dit om te voorkomen dat nepbloggers een gooi gaan doen naar de prestigieuze ereplaatsen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan deelname aan de NtK21B.

vul je URL in
Vul bij inschrijving je weblogadres (http://…. ) in

Voor meer informatie kun je natuurlijk je vragen stellen als reactie op dit bericht. Uiteraard zal de komende tijd nog meer informatie hierover op mijn blog volgen.
Inmiddels is er een persbericht voor het NtK21B uitgegeven naar diverse media.
Voor mij dus alleen een kwestie van inschrijven(-: misschien hebben ze ook troostprijzen voor de allerlaatste(-:
Medeloopwebloggers Zeg het voort!

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Greta permalink

  Stiekemerd,

 2. Jammer dat ik je niet gezien heb. Aan de eerste foto te zien ben je wel in 1 van de bypasses gestart…. net als ik. Welke tijd heb je gelopen?

 3. marietje permalink

  hey! Wauw, tóch gelopen! ik ben ook heel benieuwd wat voor tijd je hebt gelopen, en hoeveel km was het eigenlijk?

 4. Arjanne permalink

  Grappig, ik heb ook meegelopen , maar heb een hele andere beleving gehad van het parcours. ( deinende massa mensen voor en achter en ik ertussenin..)

 5. Tja … ik loop De Zestig Van Texel 🙂

 6. Arjanne permalink

  Ik zal wel weer pacen…… met de gele ballon, 4 uur 30, dus!!!!! See you!

 7. Samen lopen? Bij mij gaat het ook niet snel!

 8. dank je wel voor de promotie Michelle! Tot in Rotterdam

 9. Inderdaad gaaf, die Halve Marathon kampioenschappen voor webloggers. Toch eens kijken of iedereen net zo snel kan lopen als dat die schrijft! 🙂 Ik heb er zeker zin in en mij zul je daar dus zeker ook aan de start zien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: