Skip to content

Lochjes

December 29, 2008

Jaja het is alweer een tijdje geleden dat ik hier iets gepost heb en toen we het gister met een stel vriendinnen over de goede voornemens van het verse jaar hadden kreeg ik een grote tip…Schrijf toch eens wat meer stukjes op je weblog in 2009! En zo begin ik nu maar alvast. Maar waar moet ik beginnen…over kerststukjes gaan we het maar niet meer hebben, kerst is geweest. Wel gezellig geweest en rustig vooral. Voor kerstavond kregen we een tip, Ballo daar is een leuk kerstavond gebeuren, een lichtjes route met kerstvertellingen tussen door, we vertrokken direct na winkelsluiting samen met vrienden Radcliff, Leo en dochter, we besloten daar wat lekkers te nemen, het was toch een kerstgebeuren, er zou vast wat te eten zijn. We plaatsten de auto op de parkeerplaats*lees ergens diep het weiland in*. Het was koud en donker, het eerste verhaal was nog spannend, het tweede verhaal werd al kouder en minder spannend, het derde verhaal was zo druk bezocht dat we er voorbij liepen, tussendoor was er ook niets lekkers, helaas, in het laatste verhaal hadden maria en jezus het net zo koud als ons((-; Het was leuk om eens mee te maken maar volgend jaar gaan we maar meteen naar het restaurant waar we om kwart over 9 binnen liepen om nog wat te eten. Het was een leuke avond, we hebben in ieder geval veel gelachen.

Van_alles_vuurwerk_041 Van_alles_vuurwerk_046

Eerste kerstdag ontbeten we met zijn allen een lekker broodje en besloten John en ik nog en uurtje te wandelen omdat het weer te mooi was om zomaar te laten liggen. Snel na de wandeling kwamen mijn zus en zwager met de kinderen, we aten, praten en gourmetten de avond rond.

Tweede kerstdag moesten we vroeg uit de veren, sleutels halen in Bloemendaal voor ons onderkomen in Haarlem. Na alles een plekje gegeven te hebben besloten we richting Bloemendaal aan zee te rijden…Zon, Zee, Strand en Brrr Kou. Heerlijk, de kinderen vermaakte zich aan de waterkant*Neeeeeeeeen niet in het water…10X* Na een uur wandelen, besloten we op de boulevard terug te lopen, lekker rustig(-; Om zo toch via het strand het laatste stukje richting warme chocola met slagroom  bij panassia te eindigen. Daar besloten we na het drankje meteen richting restaurant te rijden op het kopje van bloemendaal. Pannekoeken! Het smaakte voortreffelijk. De avond sloten we af met lekkere kaasjes en een heerlijk wijntje.

We besloten vroegtijdig richting bed te vertrekken, we vielen allemaal om van de slaap….maar rond half 12 werd ik wreet wakker gemaakt door Robin, mamma Daan heeft het weer, hij ligt te schudden en hij heeft ook nog over gegeven…BA Weer een aanval. Ik besloot die nacht naast hem te kruipen, sliep slecht maar toch een beetje.

De volgende dag vierden we de verjaardag van John zijn moeder, zij hield een feest in de zoete inval in haarlemmerliede, lekker dichtbij. We kletsten, aten, dronken en de boys bowlden. Rond 7 uur waren we weer terug in Haarlem. Ik was wel blij met mijn bob beslissing, zo hoefden we niet te klooien met een bus of een taxi.

De volgende ochtend vertrokken we weer vroeg naar Bloemendaal, sleutels terug brengen en onderweg naar Diemen. Waar we weer kletsten en thee dronken en klooide met de nintendo en de wii. ‘S middags reden we weer naar huis omdat ik een afpraak had met de liefste meiden van Veendam. Effe wandelen en nateuten bij Inge thuis.

Dit was vooral het verhaal van de laatste dagen. De dagen ervoor waren triest en mooi tegelijk.

Ik mocht het moeilijkste van dat jaar doen, grafwerk maken voor vriendin Mar haar moeder. Nooit gedacht dat het zo ingewikkelt zou zijn, ik leerde in vroege jaren dat je voor grafwerk niet teveel moet nadenken en het vooral goed moet zijn omdat het maar een keer gedaan kan worden. Maar hier ging ik bij nadenken, te veel bij nadenken, maar het werd toch weer mooi. Het afscheid was mooi maar triest. ‘s Avonds ontstak ik 2 kaarsjes, een voor Mar haar mamma en een voor Andrea, het moest even.

Nog een paar dagen dan mogen we het jaar weer uitknallen, ik hoop op een sportief maar rustig jaar, ik hoop dat de winkel iets meer gaat lopen* anders moet ik er helaas weer mee stoppen*, ik hoop dat iedereen gezond blijft en dat er niemand dood gaat, ik hoop op ‘help mijn man is klusser’, ik hoop op wekenlang natuurijs, ik hoop op de 25 miljoen bij de staatsloterij, ik hoop op een prachtige vakantie…..eigenlijk hoop ik op heel veel en nog veel meer!

En ik hoop het ook voor jullie allemaal!!!

Een Grandioos 2009 gewenst!!!!!!!

From → Uncategorized

17 Comments
 1. heftig lijstje zeg. je pakt het gelijk mar groots aan. Succes!!

 2. Egmond (21.1km) en Schoorl (30km) loop ik ook. Hannover lijkt me ook wel wat … ga ik eens over nadenken. JIJ : HEEL VEEL SUCCES !!

 3. Waarom moet Bjorn altijd dubbel posten?

  Super, super, super Chelle!! Wat een indrukwekkende lijst. Heel veel plezier met het trainen. Tot in Schoorl…..tijd om ‘even’ bij te kletsen! Liefs!

 4. Michelle permalink

  Voor we het weten is het er weer 1((-: Dank voor alle succes wensen! X

 5. marian permalink

  hoi
  nou nou jij bent zeker wat van plan.
  veel succes met de voorbereiding.

  groetjes marian xxx

 6. mooie lijst Michelle! heel veel succes en ik ga je zien in Schoorl!

 7. Mooi lijstje Michelle! Er zijn er een aantal bij waar ik ook loop, dus wie weet zien we elkaar nog even. Ik ben in Egmond, Schoorl en Zandvoort.
  Jij succes met het afwerken van je lijstje!

 8. wow, strak lijstje gelijk zeg. Maar het kan maar vast staan.
  succes!!

 9. Mooi lijstj en veel succes. Misschien zie ik je in Glimmen.

  Groet Mo

 10. het eerste goede voornemen is er al, ik hoop het ook allemaal voor je!
  mn dat je droom uitkomt en mag behouden

 11. Karlinda Radcliffe permalink

  He daar is ze! Lekker ff weer lezen.
  Wij gaan er weer een fijn jaar van maken! Maar we gaan hem eerst ff lekker afsluiten, en beginnen op de ijsbaan vanavond! `t is zes uur, dus sluit die winkel, kleed je om en dan zien we elkaar zo op NATUURIJS!!!!!!!
  Tot zo!

  (voor de rest van onze vriendinnen: we zitten op de baan van spijkerboor, dus je weet waar je moet zijn!)

 12. Arjanne permalink

  Ja, dat bedoelden we nou, effen lekker een verhaaltje van je,. Een boek schrijven voor het komende jaar is ook nog een optie, je hebt er talent voor en een boek schrijven is “hot”…leuke kollums van StudioMichelle.Goede jaarwisseling en tot op de baan!!!! Ook zo’n voornemen toch!

 13. dat al je dromen maar mogen uitkomen. Wens je een TOP 2009!

 14. Veel loop plezier in 2009.
  Groet Rinus.

 15. Mogen al je dromen uitkomen Michelle maar het meest gun ik je toch een goedlopende winkel want je hebt er keihard voor gewerkt. (En dan neem ik die 25 miljoen wel ;o))

  Ik hoop je het komende jaar weer eens ergens hardlopend te zien.

  Doei!!

 16. Lieve Chelle! Voor jou, je liefje en je jongens, een heel mooi 2009 met alles erop en eraan. May all your dreams come true.
  Tot ziens, dikke kus!!

 17. Hey Michelle,
  Een opperbest 2009 voor jou en je naasten.
  Maak werk van je goede voornemens, dan wordt het een topjaar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: