Skip to content

weekend vulling…

January 26, 2009

De week was een beetje hectisch, er was de week ervoor besloten lid te worden van de sportschool en dus moest er vooral gewerkt en gesport worden, die marathon moet toch ergens vandaan komen(-: Ik moet zeggen Heerlijk om weer uren achter elkaar te zweten, als je even bezig bent wil je alleen maar meer maar helaas de tijd zit niet echt mee wat dat betreft. Zaterdag avond was al een tijdje terug gepland, het 2e huiskamer concert van JP den Tex en Friends, dit maal bij Bas en Marianne thuis in Edam. Een paar dagen daarvoor deed ik mee aan een loting voor Toomler en won kaartjes voor de late night comedytrain. Dat was even leuk.

Dus om 5 uur gooide we versneld de winkel dicht*al was dit nog knap lastig aangezien het best druk was*, ik gooide de auto thuis neer en we reden richting Edam*als een echte date met zijn 2e(-:*, het was al aardig druk in de huiskamer, de hoofdgasten liepen al lekker door de mensen heen te drentelen. Even over 8e klonken de eersten noten…lekkere noten, hylarische noten als het gaat over looking for rosies op zijn nederlands * beelden te zien op Ruth haar site* Geniaal. Ook Bart d Ruiter zijn Regen is prachtig om te horen xc3xa9n mee te doen…

Sorry voor de scheve beelden…Maar gelukkig is de muziek het belangrijkste.

Het was een prachtig begin van onze date avond! Tevens werd er afgesproken dit prachtige evenement ook in ons eigen huiskamer te houden…word vervolgd.. Al spoedig verlieten we de gezellige huiskamer voor onze 2e missie…Toomler. Om kwart voor 12 stonden we bij de ingang, er was even tumult over de kaartjes, eigenlijk geen plaats meer*het was drukker dan gepland* maar omdat we gewonnen hadden mochten we toch nog naar binnen, we settelde ons aan een tafeltje. De sfeer was goed, de cabaretiers/stand uppers helaas wat minder, als dit de nieuwe generatie theatermakers moet worden houd ik mijn hart vast, geen goede grappen, zelfs niet tegen het publiek, herhalen van dingen waar mensen daarvoor ook al niet om gelachen hadden, veel platte grappen zonder dat daar een goed einde in gebreid werd….Erg jammer! Dat word nog een hoop oefenen en de titel…late night met de cabaretiers die uit theaters komen is al helemaal niet aan de orde, het lijkt me echt mega sterk dat deze jongens ook maar xc3xa9xc3xa9n kantine vol krijgen in hun eentje… Gelukkig gingen we naar huis met de mooie herinnering van Edam. De volgende dag werd een redelijk luie zondag…op een sport 3 kwartier na en een zkh bezoek voor Robin.

From → Uncategorized

11 Comments
 1. Karlinda Radcliffe permalink

  He lievie,
  Fijn dat je het zo leuk hebt gehad
  En knap gedaan hoor Robin, gefeliciteerd!
  Mams ook natuurlijk gefeliciteerd.
  Snelle pappie he? Ben trots!
  Toedels!

 2. ZOu zo maar kunnen dat we elkaar op de zaterdag gekruist hebben. Ook ik liep met een aantal anderen daar te wandelen en te genieten van het geweldige weer(wat een verschil met de zondag hè).
  Klasse gelopen van jullie beiden!!
  Op naar de volgende!

 3. Chelle en Robin…jullie zijn helemaalgeweldigsuperdesuper!!
  Tot in Schoorl! Dikke kus.

 4. Dat was een lekker gezellig geniet weekendje… leuk! En wat leuk dat Robin zo heeft lopen genieten!
  Ik ga jullie zien in Schoorl!

 5. prachtig!

 6. Top weekend en jammer dat ik je die Zaterdag bij het fietsen niet gezien had.
  Goed gelopen zo en prachtige foto’s.
  Overigens is drente ook mooi om te zien, Egmond is voor mij al zo gewoon..
  Gtroet Rinus.

 7. Karlinda Radcliffe permalink

  Hmmmm saai hier…….

 8. Win je kaartjes en dan krijg je derderangs standuppers. Die naam zou meteen gewijzigd moeten worden in sitdowners of iets dergelijks als ik het zo lees.
  Maar toch een gezellig avondje uit met z`n 2, en dat is ook wat waard.

 9. Lekker druk weekendje zo en net geen paling soup.
  Groet Rinus.

 10. Dat komt door de regen!! drup drup drup drup….. Leuk filmpje! Was een mooie avond 🙂

 11. Karlinda Radcliffe permalink

  Lijkt me gezellig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: