Skip to content

Gedaan!

February 9, 2009

Ik heb het gedaaaaaaaan! Gil!! Spannend!! Nu al…..Ik heb me ingeschreven voor……

De 34ste Marathon van Amsterdam 2009!!!!

Banner2

Zelfs het inschrijven was al spannend, eerst wilde hij niet en daarna deed de site het even niet…maar gelukkig het is gelukt!

Zaterdag avond mochten Petra en ik weer intens genieten van Zijlstra, maar voor die tijd was het even tijd om bij te praten en lekker te eten in de irish pub van Almelo, heerlijk gegeten en lekker gekletst. De zaal in het hoff88 was helaas niet volledig gevuld maar de sfeer was net als vorig jaar uiterst goed! Heerlijk om weer even mee te zingen, te genieten, en traan te laten en een paar nieuwe liedje te horen en de gezelligheid rond het kopen van de nieuwe dubbel cd*die ik alleen in het theater wilde kopen omdat ze er dan zelf ook wat aan hebben*. Gelukkig mag ik zondag de 22ste weer maar dan met John en kinders in Stadskanaal, nu al zin in!

Door al het gekwakkel van de afgelopen 2 weken, besloten we afgelopen week om Schoorl ook aan ons voorbij te laten gaan, in het pitoreske Veendam werd de Ford Timmermanloop gelopen en dus besloten we(Robin en ik) hier 5km mee te pakken, het weer was zonnig en lekker koud, die ochtend werd ik helaas weer geveld door de befaamde hoofdpijn die de laatste tijd weer flink aanwezig was maar toch zette ik door, dit ook om een hele grote ruzie met Robin te vermijden, hij was hartstikke boos dat we niet naar Schoorl gingen. Het lopen was weer gezellig, vriendinnetje Kar stond te juigen aan de kant en ook John was bij de finish om ons te verwelkomen, helaas de eind sprint verloor ik glorieus….tegen zulke lange benen kan ik niet op(-: 35 min. hebben we er over gedaan en dat terwijl we nog even gewandeld hadden en niet helemaal het geplande parkour gevolgd hebben…in de 5km zat een keerpunt, een grote streep op de straat met TERUG, maaar Robin weigerde fluit, ik bood hem een alternatief, we besloten het rondje door te lopen tot we weer op de weg liepen waar we moest zijn…gelachen dat we hebben van het gezicht van menig loper.

Na het lopen heben we nog wat mensen naar binnen gejuigd(?), want helaas was het suporters animo iets aan de zeer lage kant.

‘s Middags was het tijd voor Koen*mijn kleine neefje* zijn verjaardag, Robin en Daan bleven thuis. Op de terug weg namen we een chineesje mee voor onszelf en de boys.

P.S de foto’s van zondag volgen spoedig, zodra Kar ze doorgestuurd heeft((-:

From → Uncategorized

10 Comments
 1. Karlinda Radcliffe permalink

  Robin en Michelle nogmaals bedankt he!
  Fleur is nu ziek, en ik nog slap, dus hij ligt nu bij mij in bed……fijn hoor

 2. Het blijft echt heel apart… FC is al zo bekend maar op een of andere manier kennen de meeste webloggers het nu sinds Martine er een blog over maakte. Dat is echt heel raar…

  Tot zondag in Schoorl !!

 3. hij is goed he!@!!
  ik ga in april naar zijn concert in rdam, leuk!

 4. Karlinda permalink

  Ja hoor mafkees, je gaat het echt doen! Ach al doe je er …tig uur over, je zal vast weer lol hebben. Spannend hoor. Ik mis trouwens de foto`s van zondag.
  Toedels

 5. wat ben je ook een ongeloofelijke optimist
  veel succes

  groetjes

 6. Wow , jij durft. Knap hoor.

 7. Best apart dat je er in Schoorl niet bij was… Weet zeker dat Amsterdam een groot succes gaat worden. Als is het alleen al omdat ik je daar ga aanmoedigen. Lopen in de mooiste stad van Nederland !!

 8. de mooiste stad blijft rdam maar dat lijkt bjorn maar niet te begrijpen đŸ™‚
  maar een mooi doel michelle!!!

 9. wow, spannend, goed gedaan Michelle

 10. Ik ben het toch iets meer met Bjorn eens in dit geval ;-), maar geweldig dat je in die mooie stad de marathon gaat lopen en veel plezier alvast..
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: