Skip to content

weken…

March 16, 2009

Tish a lweer 2 weken geleden dat ik ‘n fatsoenlijk ..hoe gaat het met mij logje…geplaatst heb, daarom hier…het gaat goed met mij!

In die 2 weken is eigenlijk niet zoveel gebeurd op gezellig vlak, sport vlak daartegen was overvol.
Elke dag werd er wel iets ondernomen, van sportschool krachttraining naar sportschool spinning tot duurloopjes op de benenwagen dan wel op de fiets en yep tussen door heb ik de winkel draaiende gehouden((-:

070120_sigmund_hardlopen

Vooral de eerste keer spinnen was een hele onderneming, oef dat was zwaar, een zeer intensieve training waar je letterlijk van leegloopt, ik zweet al heel snel maar op die fiets bleef het lopen, dit moest ik dan ook bekopen met een mega migraine in de dagen erna*bij te veel en te intense inspanning heb ik daar helaas erg last van ondanks het leegdrinken van een liter aan water*. Maar ook die werd weer overwonnen en bi de 2e spinning les hield ik netjes een beetje rekening met dit gebeuren, iets meer op mijn hartslag gelet en iets sneller gas terug genomen. Het werkte!

Gisteren was de bedoeling om mijn 10km rondje te volbrengen maar het zondagse regen wind weertje zat ernstig tegen…hier had ik geen zin in! En dus besloten we die druilerige zondag middag af te reizen naar Hoogeveen waar Jp den Tex een optreden gaf in Het Podium aldaar*na wat navragen, 1 van de 4 hoogeveners wist waar het was, telefoonboek had geen vermelding, vonden we het toch nog, we waren er strak voorbij gereden*

Het was een knus zaaltje met enthousiaste mensen, Jp klonk weer lekker met Yvonne*een top gitariste, bas, acoustisch Alles kan ze*, helaas was de opkomst weer wat minimaal maar niet minder gezellig.

Daarna reden we op zijn lazy sunday’s weer naar huis,waar de kinders nog druk aan het springen waren, oke Robin zat natuurlijk weer achter de muziek knoppen.

We gaan er maar weer een mooie week van maken, hoop dat het weer een beetje opknapt. Winkel technisch zou dat heeerlijk zijn(-:

      

From → Uncategorized

5 Comments
 1. petra permalink

  Hahahaha.. een echte strontvlieg 😉

  Liefs!

 2. he die vlieg ken ik 🙂
  en spinnen is heftig.
  als de lente komt shoppen de mensen meer he. en dus bloememn in huis!

 3. Arjanne permalink

  Het helpt!! De zon schijnt. Yes, daar wordt je vrolijk van. Lekker in de tuin aan het werk….help waar moet ik beginnen….

 4. marianne permalink

  Sjee je bent flink aan het trainen zeg! Niet te hard hoor 😉 anders sla ik zo’n flater naast jou ;-P
  Wat leuk dat je naar Hoogeveen bent geweest! Ik zat ook nog even te twijfelen om heen te gaan (de voorstelling is leuk heh!) Maar ik zondag echt een hele slechte (humeur) dag. Dus leek me verstandiger om maar even geen mensen te zien… Groetjes!

 5. Inderdaad is dat spinnen zwaar en vooral de eerste keren rustig aan.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: