Skip to content

Wegens ziekte…

December 7, 2009

Al weken mocht u niets van mij vernemen, dit was mede de oorzaak door algehele malaise…Ziek, zwak, hoesten, misselijk, duizelig…oftewel ziek.

Als eerste begon ik met bleegghh, gevolgd door John, daarna ik weer, gevolgd door Robin en Daan hield het braaf die was maar 1 hele dag niet lekker, daarna stuiterde hij weer gewoon door het leven.

Tussen door kwam daar de verjaardag van de boys, Daan was al jarig geweest en Robin moet nog jarig worden, tussen door vieren we dan 1 feestje om het de familie zo makkelijk mogenlijk te maken…Tish zoooooooo ver rijden he van het westen naar het noorden, anders om valt het eigenlijk allemaal best wel mee((-;

Op de verjaardag zelf was ik toch iets wat uit het veld geslagen en beleefde hem dus niet optimaal, zelfs geen druppel drank tot me genomen en ook de chips bleef mooi uit mijn mond weg….allemaal goed voor de lijn.

De boys werden stierlijk verwend, vele cadeau’s werden er uitgepakt, excel bestandjes werden direct bij gewerkt en net als met oud en nieuw…toen het bedrag op 0,0 stond werd er luid geschreeuwd…Hij was binnen…De playstation 3 was bij elkaar gevierd! Wegens een nog lopende kortings actie werd hij meteen besteld bij bart smit en 2 dagen later…toevallig de dag van algehele malaise aan de kinder kant…kwam hij binnen. Gespeeld kon er worden dankzij de 2 spellen die nicht Linda meebracht op de vier dag. Als kinderen zo blij((-;

Zelf was ik maar weer aan het werk gegaan, tja klanten moet je tevree houden al is het andersom vaak ver te zoeken.

Ook moest sinterklaas dit jaar even overslaan wegens algehele malaise of neen…gewoon de algehele crisis. We besloten in gevierd overleg dat de sint dit jaar vooral de kleine kinderen deed en dat wij dan wel gewoon gingen gourmetten, kinderen waren snel over…Dan hoeven gelukkig die stomme gedichten ook niet!((-;

En verder gebeurd er hier bar bar bar*ik heb best trek in een borrel* weinig. Genoeg maar daar wijd ik later wel en fikse log aan…nu nog even niet!(-:

Bij deze waarschuw ik alvast dat er weinig gelogd zal worden de aankomende weken, pas in januari zal ik weer volledig uit mijn log dak gaan, met vele verhalen, leugens en waarheden.

From → Uncategorized

6 Comments
 1. Linda permalink

  Hey wat grappig: ik had voor mezelf ook een alcoholi-vrije november bedacht en ik had het niet bij gert gelezen. Het gaat me aardig goed af. Zelfs aankomende zaterdag ga ik niet drinken ondanks carre en feest! Ik heb giga-pijn in mijn hoofd 😉 Maar dat kan ook komen omdat ik deze maand alleen maar dingen naar binnen schuif die gezond zijn… die belofte vind ik een stuk moeilijker. Maar ik moet zeggen: ik voel me wel anders….

 2. Zei het al in je bokbierblogje. Het is even wennen, maar dan zal je merken dat het prima aanvoelt.

 3. Nog gefeliciteerd met Daan en een mooi uitje weg met prachtige foto’s.
  Groet Rinus.

 4. Linda permalink

  ik heb het precies 14 dagen (waaronder 1 weeknd volgehouden. Conclusie: ik voelde me beter, echt. Lichamelijk dan. EN ik hou gewoon van een wijntje, biertje of als dat anders…. Morgen, o, nee, overmorgen…. gaat het opneiuw in… tot de kerst… want dan is het kerstdiner met wijn…. 🙂

 5. Het zal niet meevallen om klanten tevreden te houden. Knap zwaar.

 6. Beterschap en komt goed.
  Natuurlijk nog gefeliciteerd met de kids.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: