Skip to content

To open or not to open…

March 24, 2010

Okxc3xa9, ik ben officieel xe2x80x9cAlleenxe2x80x9d bevonden, na verloop van maanden bedenk je jezelf dat je al die tijd alleen maar oog had voor Dxc3xa9 winkel, nu ik werkeloos ben merk ik dat iedereen om mij heen een leven heeft, werk, vrienden, sport.

De afgelopen weken ben ik vooral bezig geweest met opruimen, huishouden internetten en solliciteren. De een na de andere sollicitatie werd ik afgewezen wegens betere kandidaten of het niet passen in het functie profiel , zelf denk ik vooral Te oud, te weinig ervaring, te niet vrouwelijk genoeg, te open vooral Te open ben ik zeer verbaasd over, waarom mag een mens niet alles delen met een media als twitter, hyves of een eigen site, naar mijn weten leef ik maar 120 jaar en aangezien dat niet echt heel veel is, zou ik graag dat mensen me toch een beetje hebben doorgrond in 120 jaar.

3 mensen hebben er waarschuwend gereageerd, xe2x80x98kijk je uit! ook werkgevers googlenxe2x80x99, xe2x80x98voorzichtig met alles op het internet zettenxe2x80x99, xe2x80x98dat je dat verteld ,ben je niet bang dat er misbruik van gemaakt wordxe2x80x99 maar waarom zou ik bang moeten zijn voor de wereld, bang voor mijn eigen gevoelens? Ik ben graag degene die je voor je ziet, geen verassingen, geen extra cadeautjes.

Vanmorgen stond ik even de lente taferelen in de tuin te bekijken na weer een afwijzing. Van alle sollicitatiexe2x80x99s die ik de afgelopen maanden gedaan heb, was dit wel Dxc3xa9 baan die ik wilde.  De plaats waar mensen vrolijk zijn, de plaats waar je mensen een goed gevoel kan geven voor het gehele jaar. Gewoon lekker hard werken voor, door en met mensen. De man was heel enthousiast en ik zo niet nog enthousiaster.  Helaas het mocht niet zo zijn.

Het liefst zou ik werkeloos blijven en iedereen blij maken, leven als miljonair in Nederland, helaas werd ik niet geboren als kind van Bill Gates(-:

Mocht u miljonair zijn en veel moeten werken voor uw geld, neem mij aan als weggeef vrijwilliger.

U vraagtxe2x80xa6een goede eigenschap van mezelf?  xe2x80xa6Ik ben open.

Ik maak gebruik van Twitter, Hyves en Mijn eigen Studio Michelle.

P.s Bent u open werkgevers van een campingxe2x80xa6u weet me te vinden(-;

En wat betreft het alleen zijn, gelukkig heb ik morgen een concert en vrijdag een heerlijk avondje met vriendinnenxe2x80xa6er word dus aan gewerkt(-:

En wat betreft werk, heb ik ook alweer gevonden. Alleen mag het altijd leuker en opener(-;

From → Uncategorized

7 Comments
 1. 86 jaar ? Leeftijd vind ik niet zo belangrijk ; hoe je leeft is veel belangrijker. Toch ?

 2. Karlinda permalink

  Nou ja zeg mafkees. Doe es normaal!

 3. Pauline permalink

  Wel ja, gezellig hoor. Eerst twee maanden niet posten, en dan dit!

 4. Ik kijk niet naar de link en zelf altijd het idee dat ik jong zou gaan sterven, maar daar twijfel ik aan de laatste tijd!.
  Hopelijk gaat het goed met je en heb je ook ander loop nieuws, want ik ben wel van plan om weer richtig Winschoten te gaan in September!.
  Groet Rinus.

 5. Margot permalink

  Ja dat gevoel van “alleen” zijn ken ik wel, heb ik de afgelopen maanden vaak genoeg gehad, maar dan om geheel andere redenen die jou wel bekend zijn. Maar weet je? Ik was/ben niet alleen. Jij ook niet. Je hebt lieve mensen om je heen, die inderdaad wel wat druk zijn met werk enzo, maar dat ga jij ook weer krijgen! Zeker weten! Kop op!

 6. Karlinda permalink

  Je bent een schatje zussie. Fijn dat je langs kwam. X

 7. Komt goed en geduld..
  Sterkte.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: