Skip to content

Wat?

May 4, 2010

Yep, ik weet het, het heeft weer even geduurd maar hier weer een klein logje van wat er in de afgelopen maand allemaal is gebeurd.

Ik ben nu alweer een paar weken aan het werk, mensen die me kennen lachen zich nu een midderifbreuk, bij van der valk in de hotelkamerschoonmaak, tja ik vind altijd werk is werk wat voor werk je ook doet.

De maand ervoor was vooral nog genieten van alle lieve vriendinnen en leuke uitjes.

Ik genoten met vriendinnen van een heerlijk avondje koken en freubelen…

260320101392 260320101395 260320101399 Een mexicaanse maaltijd met paasstukjes(-:

Op 1 april waren John en ik alweer 17 jaar getrouwd, als "verrassing" had ik via hotelkamerveilingen.nl een leuke hotelkamer geboekt in bad resort Boekelo, aangezien John gewoon moest werken die donderdag kwamen we pas laat aan in het hotel maar gelukkig het restaurant wilde ons nog best bedienen van een heerlijke 3 gangen maaltijd, om vervolgens moe maar vodaan te genieten van een heerlijk bed, waar we nog een fles "trouw" campagne open trokken.

De volgende morgen genoten we van een heerlijk ontbijt om daarna richting Enschede af te reizen…Shoppen!

Het was er erug druk, goede vrijdag waar vooral de duitsers intens van genieten in Nederland. Na een aantal uren shoppen vervolgenden we onze reis richting Almelo, waar we die avond een gezellig avondje gepland hadden met Petra en Marco in eetcafe De Shamrock, ik was daar met Petra al eerder geweest en wist door die uitjes ook waar we gratis en voor niets en toch dichtbij konden parkeren. Na een uur winkelen hadden we Almelo eigenlijk al gezien en vertrokken we nog even naar Petra en eega thuis, nog even in de tuin genieten van het voorjaarszonnetje om vervolgens met zijn 4e richting Almelo af te reizen.

In Shamrock genoten we van de gezellige sfeer en het lekkere eten om vervolgens zo door te genieten van de Van Morrison tribute met lead zanger Paul de Munnik, noraal wil John niet mee naar peppie en kokkie maar peppie die Van de Man doet vind ie gelukkig wel leuk(-;

Klein stukje genieten…

Het was weer een heerlijk avondje genieten.

Dit was ook de periode dat we huisdieren kregen, yep echte, levende.

Toen wij hier kwamen wonen wilde John al kippen, ik heb dit altijd tegen gehouden omdat je voor huisdieren tijd moet vrijmaken maar na 10 jaar Veendam was het dan eindelijk zover….

Onze gezinsuitbreiding…

100_8786 230420101432

From → Uncategorized

5 Comments
 1. Margot permalink

  Ja dat gevoel van “alleen” zijn ken ik wel, heb ik de afgelopen maanden vaak genoeg gehad, maar dan om geheel andere redenen die jou wel bekend zijn. Maar weet je? Ik was/ben niet alleen. Jij ook niet. Je hebt lieve mensen om je heen, die inderdaad wel wat druk zijn met werk enzo, maar dat ga jij ook weer krijgen! Zeker weten! Kop op!

 2. Karlinda permalink

  Je bent een schatje zussie. Fijn dat je langs kwam. X

 3. Komt goed en geduld..
  Sterkte.
  Groet Rinus.

 4. Swanique* permalink

  Peppie en Kokkie?? Mijn John heeft het altijd over Ernie en Bert… 🙂

 5. Hoezo lachen? Om het schoonmaakwerk?? Elke baan is op z`n eigen manier belangrijk.
  Of is het dat ze de combi Michelle-schoonmaken ongewoon vinden?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: