Skip to content

Zomaar een zondag…

June 10, 2010

Al een paar weken was ik weer ‘normaal’ aan het trainen, gewoon weer lekker lopen, dit kwam mede door Greta haar halve marathon en de vraag of ik weer zin zou hebben in de 7 heuvelen loop in november. Ze zou zelf graag meedoen maar dan alleen als ik ook wilde(-: En aangezien ik de moeilijkste niet ben en de kriebels wel weer te pakken had na haar halve marathon…was het volmondig…Tuuurlijk wil ik dat! Gezellig! Maar wat me ook duidelijk was geworden dat het beter moet dan de vorige keer en dus de week ook gebruikt moet worden om te trainen.

Toen wij een mail van Ria kregen dat ze haar verjaardag 6 juni ging vieren, bedacht mijn hoofd zich geen moment…De Letterenloop! 5 min. bij haar vandaan. Ik had gezien dat Thomas Acda dit jaar ook meedeed, dat wilde ik live meemaken. Samen met Robin schreef ik mezelf in voor de 5km. Thomas A. vertelde via twitter de 10km mee te doen, mooi konden wij rennen en daarna hem nog even zien finishen.

Zondag was het dan zover de start was om 12 uur dus vroeg uit de veren*zeker voor een vrije zondag*, we lekker op tijd in H’lem, parkeren was een makkie, startnummer ophalen ging heel smood…goed geregeld allemaal! Om 12 uur werden we weggeschoten door Emiel Tjakka Ratelband.

Het eerste stukje ging redelijk, zeker voor iemand die pas net weer bezig was met rennen, door mijn werk was er weinig conditie verloren gegaan…maar benauwd dat het was, geheel bewolkt met een warme druk waar de regen nog niet door heen wilde..puffen puffen puffen maar die had ik niet bij me. heel rustig*33:28* hebben we het uitgehold(-: Daarna wachten op Thomas…wat wij dus niet wisten was dat ie zijn deelname kort daarvoor omgezet had naar een 5km en was dus voor ons geeindigd in 29 min. Top!

Daarna snel naar Ria haar verjaardag, zij wilde het buiten met een picknick vieren, maar toen Robin en ik uitgedouched waren kwamen ze naar binnen…het regende. Na een paar uurtjes was het tijd voor de volgende verjaardag, Margot in Callantsoog. Waar we om 10 uur weer richting huis vertrokken. Zo was de dag ook weer voorbij met een rondje Nederland.

Foto’s volgen later.

Helaas begon de maandag met een migraine dus werken was niet echt gezellig en ook dinsdag wild hij nog niet weg, helaas is het tot vandaag blijven hangen, daarom moest het rennen ook weer even op een laag pitje.

From → Uncategorized

5 Comments
 1. marian permalink

  leuke foto’s michelle ik mis de kipjes nog

 2. Met welke camera maak je de foto’s ?

 3. Mooie beelden, zie alleen die van het hardlopen niet!.
  Groet Rinus.

 4. Jim permalink

  Hoi Michelle,
  ik zag dat je niet zo web-log actief meer bent, maar nog altijd een paar honder keer meer dan ik… haha.
  ff jouw logje door geploeterd en zag dat jouw bloemenwinkeltje niet meer is. Blijft jammer want ik weet nog zo goed dat dat jouw droom was.
  Maar je loopt toch nog?
  Groetjes
  Jim

 5. Top en zo dichtbij mijn huis!.
  Ik was die dag nu net naar het noorden van het land voor de marathon van Leeuwarden en waarschijnlijk zijn we elkaar tegen gesteld tegen gekomen op de afsluitdijk!.
  Gaat goed en hopelijk snel hoofdpijn vrij.
  Groet rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: