Skip to content

Muziek weekend!

August 31, 2010

 

Al maanden van te voren had ik er mega zin in…mijn verjaardags weekend! We hoopte vooral dat het droog zou blijven, maar voor een deel van het weekend viel dit gehaal in het water, waar het niet dat ik tegenwoordig ook met liefde buiten ren als het regent en dus…huppa Genieten!

Na zaterdagochtend eerst weer even mijn conditie bijgewerkt te hebben, reden we rustig richting Amsterdam, daar dronken we wat bij John zijn moeder, we mochten in haar huis slapen en dus ging de sleutel mee. We hadden vernomen dat net dat weekend de sluis en bruggen feesten gaande waren in Weesp…he lekker effe naar de plek waar we met liefde een korte tijd gewoond hebben. We genoten die middag weer van veel mensen, muziek en natuurlijk een ijsje bij Nelis.

Daarna reden we naar Amsterdam noord waar we voor Robin nog een tas en een agenda kochten. John had veel zin in een lekker patatje en dus reden we naar pietje friet…maar piet was helaas weekend aan het vieren)-: We belandde bij de Befo…eueue Febo waar we de meest gore friet van dit jaar aten…BA!*gelukkig had ik nog een sate, die wel lekker was en dus werd mijn bakje verdeeld onder de boys*. We reden daarna naar schoonma haar huis, waar we helaas tot de ondekking kwamen dat we een verkeerde sleutel hadden..aagghhh…dat word geen vooraan plaats bij Milow…we reden weer naar ransdorp en reden weer terug, laadde de kinders uit en wij vertrokken naar de tolhuistuin…Milow!!  En Milow!!!! werd het…

Wat een mega leuke plek voor een artiest als Milow, wij kende het Tolhuis als geen ander, woonde er om de hoek en zijn daar ook getrouwd maar de tolhuistuin was toch wel een grootse verrassing.

We genoten intens van het optreden, helaas hebben we door het heen en weer rijden weinig van het voorprogramma gezien…Maar Milow was zoals ik het verwachtte…ultiem lekker genieten! Ach hoor zelf maar…

Later meer…

Advertisements

From → Uncategorized

2 Comments
  1. Lekker feestweekend gehad zo te lezen.

  2. Goede muziek

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: