Skip to content

Tv irritatie

September 2, 2010

Het is de laatste tijd wel weer bar en boos op de kijkbuis, gister onder het rennen bedachten wij*vriendinnetje Kar en ik*ons dat het barslecht gesteld is met de nederlandse televisie, dat wij helemaal begrepen dat sommige televisie programma's niet zo aanslaan, dat alle nep blondjes maar eens moesten verdwijnen en alle niet geslaagde rechten studentjes het toch nog maar eens over moesten gaan doen.

Ik zat laatst een stukje madiwodo te kijken en dacht, mijn hemel dat die mensen daar hun brood nog mee kunnen verdienen, meneer de leeuw die met meneer filemon zit te giegelen. Waarom zit Erben Wennemars niet gewoon naast wilfried de Jong? Ik vind Erben top, een sporter in hart en nieren maar ook een levensgenieter, ik begrijp ook wel dat ie zo'n programma aanpakt om zijn gezin te blijven onderhouden maar hoe groot is het zwarte gat als dit niet loopt en vele tv bonsen denken ach tish maar een sporter.

Word het niet eens tijd dat er een aantal talentenshows…bij sommigen lees ik: "hoe zet ik mensen zo in beeld dat het zo lachwekkend mogenlijk is" gewoon weer netjes van de buis verdwijnen, echt talent bijft wel bestaan als je je best er maar voor doet en niet denkt dat het komt aanwaaien.

Ik zie programma's voorbij komen waarbij ik denk…hmm..dus bij die ene stoppen ze er een hoop geld in qua show, qua oplossen maar gaan er 200 bedrijven failliet per week, 200*oke de duisteren bv's en vof's daargelaten* gezinnen die onder het bestaans minimum komen mochten ze leven van het bedrijf, huilend voor de buis door zo'n sponsor programma, want dat is waar het om draait. Er was een bedrijf hier uit de omgeving boos, heel boos, ze hadden meegewerkt aan zo'n programma en waren maar een paar seconden in beeld geweest en dit voor een hele keuken, inplaats dat het bedrijf nu denkt Hxc3xa9 weer een gezin heel blij gemaakt, neen geld dat is waar het om draait. ik wijk af…

Waar zijn de echte emotie programma's op tv ala hello goodbey, waar is de altijd geliefde suprise show, blij mensen, echte emotie's. De all you need is love items. De willem ruis shows en dit vooral om de echte presentatoren onder ons, mensen die met de mensen meeleven, mensen duidelijk mogen of niet mogen zonder ook maar sarcastisch te worden.

Ik vind het erg jammer dat geld tegenwoordig zo'n grote rol speelt in de mooie vrijdag/zaterdag/zondag avond shows.

Daarom hoop ik dat Ik Hou Van Holland weer gewoon op de buis komt, mensen die blij zijn met een paraplu pakket incl. regen. Fantastisch!

Ik weet het, ik weet het…tish tijd….de zomer is over, ben vreselijk toe aan gezelligheid met kaarsjes en de gordijnen dicht.

From → Uncategorized

4 Comments
  1. Lekker feestweekend gehad zo te lezen.

  2. Goede muziek

  3. Sapperdeflap. Je hebt best gelijk, maar anno 2010 kunnen die ouderwetse shows gewoon niet meer.
    Wat dan wel kan is me ook niet duidelijk, kijk nauwelijks meer televisie, alleen wat sport, actualiteiten ed.

  4. Veel tv kijken doe ik niet meer en inderdaad veel bagger op tv.
    De tijden dat de cavia’s de prijzen bepaalden in shows zijn voorbij ;-).
    Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: