Skip to content

Run with Fun!

October 12, 2010

Na de Letterenloop in juni, bleef de kriebel aanwezigxe2x80xa6 de kriebel om weer lekker buiten te rennen, de kriebel om met plezier  te rennen. Mountainbiken bleef ik doen maar de schoenen had ik echt in de hoek gegooid.

Na de vakantie wist ik het zeker, de schoenen moesten weer aan maar dan met lol. Ik begon weer met de eerste kilometers zwoegen,  maar het zwoegen bleek mee te vallen, het leek er zelfs op dat mijn conditie helemaal niet was afgenomen maar zelfs toegenomenxe2x80xa6ik bedacht mezelf dat het best eens van mijn baan kon zijn, de uren zweten en hard werken hadden een positief effect op mijn conditie.

Samen met vriendinnetje Kar besloten we er een nieuw ritme  in brengen, steeds na het werken meteen de schoenen aan en minimaal een half uurtje rennen. Alle problemen werden onder het lopen besproken en soms ook opgelost, ons therapie  uurtje(-:

Nu zijn we alweer heel wat weken verder en besloot ik dat er wel weer een klein leuk wedstrijd uitje mocht plaats vinden. De 4 mijl was in aantocht en dus begon ik te zoeken naar een startbewijsxe2x80xa6.al vrij spoedig kreeg ik er 2 in het vizier via een bekende en dus moest Robin er ook aan geloven.

 

Zondag middag was het eindelijk zover, we mochten om 13 over 2 startenxe2x80xa6Aangezien we er vorig jaar 47 min. Over gedaan hadden moesten we dit jaar wel wat sneller zijn vonden we zelf en dus zetten we onze tijd in op 45 min., rustig en met veel plezier vervolgende we onze renweg, wat een mensen langs de kant, fantastisch! Vooral mijn outfit, All Stars xe2x80x9cHarryxe2x80x99s Tuincentrumxe2x80x9d shirt had veel bekijks, mijn opvallende roze gestreepte panty maakte het geheel afxe2x80xa6Gezellig lopen! Na het viaduct moesten we iets versnellen was het vooropgezette plan en zowaar lukte datxe2x80xa6.met veel gejuig en geklap bereikte we de finishxe2x80xa6op 45 min en 1 sec! Aaaagghhh 1 sec. te veel((-: We lachten er hard om! Ons plan om met Veel Plezier de 4mijl te genieten was gelukt!

 

Mijn kriebels zijn toegenomen!  Ik loop weer met lol! Ik hoop deze lol de aankomende weken aan te houden want de volgende lol dag staat alweer geplandxe2x80xa6.21 november gaan Greta en ik de 7 heuvelen nemen! Al is het alleen maar voor het verdiende gezellige biertje  nadien!

From → Uncategorized

7 Comments
 1. hardloopmaatje x permalink

  Zo mooi!!! Bloemendaal…..

 2. Pas je wel op voor de post uit Leeuwarden ? 😉

 3. Hxc3xa9 Michelle,
  die kriebels zullen wel door die panty komen, haha…. En je ziet wel, klappen en juichen kost energie. Kost je al gauw een extra seconde. Volgende keer even wachten tot voorbij de meet. Lijkt me wel een gezellige loop die 4EM. Jammer dat het xc3xa9n samen valt met de xc2xbdM van Eindhoven xc3xa9n zo’n end weg is. Tenminste om effe op en neer te gaan, dan.
  Alvast succes met de trainingen richting Nijmegen. Ikzelf ga donderdag weer testen.
  Groetjes, Jim

 4. Leuk ; 7H is echt genieten. Start de eerste 5km heel rustig, loop ontspannen tot 10km en daarna vlieg je heuvel af naar de finish!

 5. Goed nieuws en fijn om te lezen dat er fun is.
  Groet rinus.

 6. Yeap, genieten is het toverwoord.
  Genieten zal je bij de 7 heuvelenloop, heerlijk sfeertje daar!!

 7. goed te lezen dat je de schoenen uit de hoek hebt gehaald, in januari rennen we stuk samen 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: