Skip to content

Nokia N8

November 15, 2010

Sommige mensen hebben elke dag wel wat te vertellen, ik daartegen sinds een tijdje, niet veel.

En waarom niet? Nog steeds die luiheid en gewoon geen nieuws. Er zijn verschillende keren dat ik van enthousiasme op mijn stoel zat te springen, maar na wat internet surfing verdween dat enthousiasme met de noorderzonxe2x80xa6waarom zou ik dat op-tikken, waarom zouden mensen dat willen wetenxe2x80xa6en hup weg was web-log .

 

Vandaag was weer zoxe2x80x99n dag, na eerst gewerkt te hebben, daar valt al helemaal niets over te vertellen aangezien het elke dag hetzelfde is en gewoon ook echt niets gebeurd dan alleen een gebbetje over mijn nieuwe telefoon.

 

O.ja! Ik heb een nieuwe telefoon, een prachtige nieuwe telefoon, een touchscherm telefoon, die ik nog niet helemaal onder de knie heb maar oooo zo leuk. Ik kan er mee netten, mee sporten, mee navigeren , spelletje spelen, prachtige fotoxe2x80x99s mee maken, muziek mee afluisteren en Yep ook nog mee bellen, tish net een halve computer die Nokia N8.

Nokia-N8-10 

 

Maar vandaag was ook weer zoxe2x80x99n eureka dagxe2x80xa6ik was aan het rennen, beroerd aan het rennen, heb al een tijdje een met snot gevulde longinhoud en dat rent aardig gerocheld xe2x80xa6Ow dat wilde u nu net niet weten(-:

Maar onderweg bedacht ik mezelf dat ik heel graag wil rennen maar absoluut geen renlijf heb, veel te dik of te mollig zo u wil, altijd te kortademig, hoe lang ik ook aan het rennen ben en een kop waar een bietje stikjaloers op zou zijn. En toch wil ik hetxe2x80xa6oke ook weer niet, maar het moet, wil ik niet uit huis getakeld hoeven worden mocht ik op de bovenverdieping onwel worden .

Mijn nieuwe telefoon heeft ook gadgetsxe2x80xa6 Zo ook een sports trackerxe2x80xa6leuk man! De gps registreert allesxe2x80xa6hoezo privacy? Ik logden hem vanmiddag in een er kwam ook meteen tevoorschijn wat voor muziek ik geluisterd had.. Stoer. Gister heb ik met John gewandeld en een paar fotoxe2x80x99s gemaakt tussen doorxe2x80xa6huppa zei het apparaat.. u heeft ook fotoxe2x80x99s gemaakt terwijl u in beweging was wilt u die ook oploadenxe2x80xa6stoer!

En dus heb ik besloten te blijven rennen, gewoon omdat mijn telefoon het leuk vind! En ik hem graag wil voeden(-:

A.s  Zondag ga ik met vriendinnetje de Nijmeegse heuvels op oftewel de 7 heuvelenloop, het zal geen toptijd worden maar genieten zullen we en tja na afloop mogen we een biertje van onszelf, als beloning! En mijn telefoon die mag mee op deze wereld reis zolang hij maar alles vastlegt waarom ik ren.

Advertisements

From → Uncategorized

9 Comments
 1. Hé Michelle,
  die kriebels zullen wel door die panty komen, haha…. En je ziet wel, klappen en juichen kost energie. Kost je al gauw een extra seconde. Volgende keer even wachten tot voorbij de meet. Lijkt me wel een gezellige loop die 4EM. Jammer dat het én samen valt met de xbdM van Eindhoven én zo’n end weg is. Tenminste om effe op en neer te gaan, dan.
  Alvast succes met de trainingen richting Nijmegen. Ikzelf ga donderdag weer testen.
  Groetjes, Jim

 2. Leuk ; 7H is echt genieten. Start de eerste 5km heel rustig, loop ontspannen tot 10km en daarna vlieg je heuvel af naar de finish!

 3. Goed nieuws en fijn om te lezen dat er fun is.
  Groet rinus.

 4. Yeap, genieten is het toverwoord.
  Genieten zal je bij de 7 heuvelenloop, heerlijk sfeertje daar!!

 5. goed te lezen dat je de schoenen uit de hoek hebt gehaald, in januari rennen we stuk samen 😉

 6. Petra permalink

  ow!! ik ben nu al benieuwd!!! Laat maar zien die loopwereld van jou!!

 7. Wow, we gaan live de 7 heuvelen kunnen volgen via de razende reporter Michelle

 8. marian permalink

  hoi Chelle en Greta
  ik wens jullie heel veel plezier tijdens de 7 heuvelen. en we zien de filmpjes we op twitter of je blog

  liefs marian

 9. Je maakt genoeg mee om te schrijven en mooi telefoon.
  Veel plezier bij de 7 heuvelen.
  Groet Rinus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: