Skip to content

Govert de Roos in de Lawei

April 26, 2011

Blstudio-de-roos 

Al na het eerste berichtje wat ik kreeg van de lawei dat Govert de Roos een seminar zou komen geven, was ik in twijfel fase, het leven verliep op dat moment niet zoals ik het graag zie lopen en was wat in mineur geraakt omtrent eigenlijk alles.

Opeens had de Lawei een sprijsvraag waar je 2 kaartjes mee kon winnen, ik zag in een ogenblik wie het was, Karin Bloemen lijkt op mijn tante, en waagde een gokje…. Ik won! De twijfel was weg!

Vorige week zondag was het dan zover, een prachtige zondag, die we zonder winnen op de boot doorgbracht zouden hebben.

In Drachten was er nog een park festival waar we ook even wilde kijken, een gezellige boel van bellenblazers, muziek en ganzen.

Daarna was het tijd voor een biertje, alsvoor we de zaal in liepen, een best volle zaal, hartstikke leuk.

M1czxe0at72w 

Govert kwam al spoedig het podium op en begon te vertellen over zijn begintijd, zijn Hilton foto*John lennon en Yoko Ono*, zijn pop foto's daarop volgend, zijn licht methodes, zijn visie op het menselijk gezicht en de glimlach ervan, mensen mochten invallen met vragen…om vervolgens te vetellen over de expositie De Schreeuw*bnn-ers in verdrietige staat zonder make-up enz…* en zijn boek. Ineens was de tijd op, hij moest stoppen van de mensen van de Lawei…zonde want hij was zo op dreef. Prachtige man, die boeiend en vooral enthousiast en gezellig kan vertellen! Het was een topmiddag geworden.

Na de voorstelling de expositie nog bewonderd, prachtige foto's! Sommigen een beetje nep maar bvb de monique van der ven raakte me diep in het hart, een frederique huyts die volgens mij al meer wist dan menig mens wist… Ze raakte me intens.

Mocht u nog ergens mogen genieten van Govert de Roos zijn seminar…DOEN!

From → Uncategorized

3 Comments
  1. Goed man!!! *zwaar positief verbaasd*

  2. Pauline permalink

    Krijg nou wat! Kannie nog zingen ook!

  3. Swanique* permalink

    Hij lijkt me idd een enorm boeiend mens, als hij gaat vertellen…ik heb hem een paar keer bezig gezien in dat TV-programma van Daphne Dekkers (je echte leeftijd…of de naakte waarheid ofzo) en op de een of andere manier raakte hij me ergens mee…

    Leuk dat jullie een leuke middag gehad hebben en jammer dat het zo kort ‘voelde’ 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: