Skip to content

Weer sociaal…

June 18, 2012

En ineens was daar het telefoontje, al afkickend van m’n sollifobie. Fontana Bad Nieuweschans. Een tijd geleden had ik gesolliciteerd naar functie huishoudelijk medewerkster voor het hotel aldaar, helaas ik eindigde als 2e maar ze wilde me graag in het dossier houden voor, je weet maar nooit. En daar was de, je weet maar nooit, of ik nog interesse had in een functie op de thermen. Natuurlijk had ik dat, die uurtjes post per week was lekker voor de conditie en de buitenlucht maar ik zag het meer als sporten dan als een baan, dus yep ik wilde de baan wel. Een uche was… 6 uur beginnen…maar ach, aangezien ik toch thuis de eerste ben die altijd zijn bedje uit is maakte dat ook niet uit, kwestie van wennen.

En dush heb ik nu een perfecte combinatie aan banen van 6 tot 11 Nieuweschans en daarna nog een post-sporten. Helemaal top, het voelt ook top, eindelijk sociale banen met sociale collega’s, dat was erg lang geleden…Te lang geleden.

Helaas is Maya Wildevuur komen vervallen, niet omdat ik het niet leuk vond maar omdat er iemand extra uren nodig had om te overleven. Jammer maar helaas.

Dush tot zover de nieuwe banen, ik hoop er nog lang van te genieten! Zonder ellende, gedonder en vooral eenzaamheid. Ik ben terug!

 

*vandaag kwam er een vrouw op me af in de postwijk…ze miste me(-: Of ik toch niet weer van plan was een winkel te openen, het was zo gezellig op de hoek, al die bloemen en planten en ook het praatje. Ik heb haar moeten teleurstellen ondanks haar gemis, voorlopig niet….of ik moet gratis kunnen huren, dan gooi ik het nog even door de gedachtengang(-;**wel lief!*

From → Geen categorie

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: