Skip to content

Lang lang geleden…

November 13, 2012

Lang lang geleden kwamen de teksten uit mijn vingers als water, ik kon mijn dagenlijkse dingetje en belevenissen verwoorden in 100derden letters, helaas is dit de laatste tijd niet meer aan de orde, mijn hoofd zit vol verhalen en belevenissen alleen het vertellen ervan op toetsenbord is iets wat chaotisch, ingewikkeld…Een soort van script waar de verhaal lijn iets wat uitgeschoten is naar het bizarre vanwegen de chaos.

Maar ik ga het weer proberen, een kwestie van oefenen en oeverloos ouwehoeren.

Laat ik beginnen met het laatste wat ik heb beleefd…Een heerlijk concert van Milow in de Stadschouwburg in Groningen.

In Groningen aangekomen baalde ik wel even stevig dat het in de schouwburg was, aangezien parkeren daar vrijwel onmogenlijk is zonder meer dan een km te lopen, maar vooruit, na 3 rondjes eindelijk een plekje gevonden.

Daarna de schouwburg in waar het al best druk was. Dus na het jas afgeef fenomeen, best goed verdiend trouwens een eurootje of 400 voor 2 uurtjes jassen oppassen, op zoek naar een plaatsje in de zaal, eerste trap, 2e trap en eindelijk op het 2e balkon bovenaan een plekje…waardeloos voor een klein vrouwtje als ik(-; De helft zag ik niet en baalde dus best, een jaar lang kaarten in huis om te vechten voor je plekje. Gelukkig maakte de muziek veel goed!

Het voorprogramma werd gespeeld door Jonas Winterland een echte zing en liedjes schrijver met gitaar en veel droge humor, waar ik ernstig om moest lachen.

Daarna was het de beurt aan Milow, de hollandse belg die het in een paar jaar tijd al ver geschopt heeft…Heerlijke muziek!

De toegift was het beste! En maakte een hoop goed in de slecht zicht plaatsen…Ze namen plaats recht voor ons in een van de theaterloge balkonnetjes! Top!

Geweldig genoten liepen we weer een kilometer terug naar de auto.

Later zal ik er wat beeld en geluid materiaal bij plaatsen om de choas wat kleur te geven.

Het begin is er weer!

From → Muziek

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: