Skip to content

Alpe d’Huzes

November 14, 2012

Al een aantal jaren volg ik intens de verslagen en beelden rond de Alpe d’Huzes, de strijd tegen kanker op de fiets bestrijden door met sponsering de Alpe d’Hues te beklimmen. Elke keer dacht ik…Dat wil ik ook. Te veel mensen verloren en vechtende tegen deze klote ziekte. Als gezond persoon moet je dan toch minstens in staat zijn om een paar keer die berg te beklimmen.

Ik hoorde dat de inschrijvingen geopend waren en uitte mijn twijfel reactie, wel/niet, wel… op twitter. Daar kreeg ik vrij spoedig een reactie op terug… Of ik mijzelf in een team wilde voegen?! Dan moest ik reageren aangezien ze een misschien wel plekje voor me hadden.

Ik twijfelde weer even, heb mezelf even flink toegesproken en gereageerd…Ik wil!!

Al snel kreeg ik een reactie terug dat ik heel even geduld moest hebben, er waren meer gegadigden…ai ai…Maar aan het eind van de week kreeg ik een mail…met de mededeling dat als ik echt wilde mezelf voor maandags moest inschrijven en het inschrijfgeld moest over maken…ships ik wilde heel graag maar dat inschrijfgeld was nog een dingetje… En ineens was daar Robin die voorstelde dat ik het wel effe van hem mocht lenen! Ik schreef me in, betaalde en moest nog heel even afwachten of het team ook gehonoreerd werd.

En dat werden we, Team AlpenKanjers 1

5 en 6 juni zal volledig in het teken staan van de Alpe d’Huzes.

4 keer ga ik op 6 juni proberen die berg op te klimmen!

Tot die tijd ga ik mezelf bezig houden met trainen, trainen en sponsors werven, ik moet 2500 euro bij elkaar zien te sponsoren.

Binnenkort zal er een speciale pagina verschijnen met logjes en een nummer waar je een donatie mag doen, de grotere donateurs krijgen natuurlijk een speciale plek op het nog te komen Alpe ‘d huzes shirt maar ook de kleinere zal ik niet vergeten.

U begrijpt….Word Vervolgd…

From → Geen categorie

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: