Skip to content

Oudheid

March 9, 2015

Mensen, het duurde even maar daar ben ik weer. Even de weg kwijt, nou ja wachtwoorden en adressen enz.. altzheimer light noemen we het maar. Vandaag kwam het ineens weer boven drijven, alof het zo moest zijn.

Als eerste ben ik blij te melden dat ik dit jaar weer van de parij ben bij de Alpe d’HuZes, veel gebeurd van het begin tot nu maar overgebleven met een prachtig mooi team mensen, allemaal kanjers eerste klas! En sociaal en leuk! En vooral eerlijk! Wat ik heel erg belangrijk vind aan de mens. Een leugen om bestwil kan best, geen enkel probleem, een leugen kan het leven soms net iets makkelijker maken, maar een leugen om andere mensen schade te berokkenen kan wat mij betreft absoluut niet. Past niet in mijn leven. En dan schud je het kwade eruit en blijft het mooie over en daar hou ik van.

Wild vreemde mensen ontmoet die allemaal een verhaal hebben, een prachtig verhaal, een ontroerend verhaal, een traan maar bovenal een fikse lach! En ze laten me binnen, binnen in hun hart, ik voel me vereerd, dat ik dit als vreemde mag beleven, mag aanhoren, mag voelen. Samen gaan we op 4 juni die prachtige allemaggiese mooie doch zware berg beklimmen, te voet, te ren, te fiets en dit alles voor het goede doel. Veel mensen hebben genoeg van de goede doelen zoals het kwf, geven liever aan zwervers, dikke dansende mannen, een stam ver verscholen in de wouden van verweggiestan enz.. Ik niet, ik zou zo graag willen dat alle lieve mensen die ik zie, ik voel, waar ik mee deel.. Nooit kanker krijgen, vrij zijn of blijven. Egoistisch als ik ben wil ik dit vooral in mijn omgeving, in het kleine Nederland. Zoek uit waar die ellende van komt en los het op. Ik fiets en wandel die berg wel op voor wat schrale centen. Ik wil best nieuwe vreemde vrienden maken voor die schrale centen om dan samen een hoop centen te verzamelen om het op te lossen, zodat we allemaal allememaggies lang mogen genieten van onze familie en vrienden om ons heen. Tot vervelends toe! Zonder gedoe!

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/michellesteur/michelle-steur/

10981954_381983408650673_3331118597695503802_n

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: