Skip to content

Energie

March 13, 2015

Wij zijn overgestapt van energie maatschappij,  we zijn niet zo van de overstap, hou het bij wat goed is en ga geen chaos veroorzaken, maar toen we de smaak te pakken hadden wisselde we van verzekering en energiemaatschappij. Verzekering zo gepiept, je zou denken als er een klant wegloopt die al 20 jaar zaken met je doet dat je probeerd ze tegen te houden met een leuke aanbieding of in ieder geval een telefoontje, nope… berichtje onzerzijde was genoeg om ook per direct over te stappen. Goedkoper zonder gedoe, hadden we dat maar eerder gedaan zeker gezien het feit dat we nog nooit wat geclaimd hebben in deze achterliggende jaren.

De energie probeerde nog wel iets maar daar woog nog een groot ding mee aan het overstappen, ze waren niet meer de goedkoopste voor ons, we wonen oud en verbruiken veel energie maar vooral het feit dat ze hoofdsponsor geworden waren van een een of ander voetbal ding….Aaaagghhh als er een familie is die niet met voetbal hebben zijn wij het wel en meewerken aan een stel overbetaalde balschoppers…neuh echt niet, weg ermee.

Dan komt het moment dat je eindstanden moet doorgeven, prima, snel gepiept onze zijde, verwerking minimaal 3 weken om een paar cijfers in te voeren, dan moet de eind afrekening nog gemaakt worden, ondertussen incasseren ze nog even een maand terwijl ze al gezien kunnen hebben dat we veel terug krijgen en dan krijgen we eindelijk de eindafrekening 800 euro terug… waar we dan nog even 3 weken op mogen wachten, want ja het knopje direct indrukken van betaling is moeilijk, zeker gezien het feit dat iedreen dit bedrag als voorschot betaald heeft. Ik begrijp dat de rente stand laag is en dat er niet zoveel te halen valt en toch proberen ze het constant te rekken, want ja die 3 cent rente kunnen ze toch weer net iets rijker worden dan die overbetaalde voetballers.

From → Uncategorized

One Comment
  1. Janet permalink

    Vandaar dat die ketel van jullie kuren had gisteren… Wil ook geen afscheid nemen van zijn ouwe, trouwe leverancier natuurlijk 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: