Skip to content

Weekend

March 16, 2015

Na vorige week op pad te zijn geweest voor de Alpe d’HuZes cadeautjes om te verloten op de ladies dag, had ik alleen maar meer zin gekregen in het weekend.  Zaterdag spraken Astrid en ik af bij de euroborg voor de grote opbouw. Tafels, muziek, spinning fietsen maar vooral het uitstallen van de cadeautjes gaf grote pret. We zijn al bij 80.. Op naar de 90.. Op naar de 100.. Om te eindigen bij 115 cadeautje.  Allemaal gesponsord door de ondernemers van Groningen!  Enorme toppers!! Rond 2e stond Margot aan de deur.  Na het verslepen van de fietsen was het tijd om richting hotel te gaan om de spullen te dumpen en ons richting stad te begeven.  Nog even lekker bakkie en gebakkie. Rondje lopen en richting de oude brandweer. Lekker gegeten en Gezellig. Op tijd konden we onze weg weer vervolgen richting hotel. Voor een eigen gemaakt bakkie thee. Kwart voor 8 vertrokken we richting martiniplaza voor de 2 na enalaatste Acda en de Munnik.  Het was weer fijn! Nog maar 2x. image Daarna konden we met Loes en mamma mee naar de stad rijden, waar we met z’n vieren nog even een borrel genoten. De volgende morgen zou het weer vroeg dag zijn dus veel spa gedronken, nu maar hopen dat het zou werken. En dat deed het,  fris en fruitig stond ik de volgende dag naast het bed. Om half 11 stond ik bij de euroborg, Janet, Peter, Jolanda en Astrid waren al druk bezig. Zelf de muziek nog even aangesloten. De dag kon beginnen…

De grootste trekker was de lootjes, 2.50 per lootje en 5 voor een 10tje. Al vrij snel ging de sportschoenen hoofdprijs eruit! Wauw een leuk meisje won de schoenen. De voetbalvrouwen wandelde binnen…ow ow ow mijn ogen uitgekeken, wist niet dat er zoveel goois rond loopt in Groningen, ze spraken zelfs geen Gronings… Wonderbaarlijk. In de middag kwamen Annemarie, Hans, Leffert en familie ook nog even langs. En we bleven ons verwonderen om de oooooooooo Suuuupers en de Ach jij ook hier (spreek het uit met de nog hete gehakbal van de avondmaaltijd nog in je mond), de meesten kochten liever een glas wijn van 5 euro dan een lootje ter bestrijding van kanker bij ons burgers voor 2.50. Het was al met al een mooie beleving en een leuke opbrengt voor een aantal uur, iets meer dan 500 euro voor in de Alpe d’HuZes pot.

image

Gelukkig zijn de voetbal vrouwen vooral gelukkig met het getrouwde geld en ik hoop voor ze dat ze gelukkig gezond blijven, anders houden ze maar bar weinig vrienden over die ze steunen in de strijd tegen kanker. Enge ziekte van het gewone volk.

*dit klinkt hard maar zo voelde het zeker*

Het was een zeer geslaagd weekend! Op naar 20 maart Spinning marathon in Valthermond mét nog een prachtige verloting van de prijzen van de gulle Groningse ondernemers!

De 21ste met collega’s wandelen en genieten van een hoge thee en dan zondag met de Heidi lopers genieten van een natuur wandeling in het Dwingeloerveld? Nu alweer zin in!!

From → Uncategorized

One Comment
  1. Janet permalink

    Was een leuke zondag ! En deel je mening over de bezoekers… Tot vrijdag in Valthermond en dan weer tot zondag op het Dwingelderveld 😃

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: