Skip to content

Valthermond

March 24, 2015

Nog nooit was ik in Valthermond geweest, tot de afgelopen 2 weken. Eerst moest ik de verplichte medische Alpe d’HuZes keuring ondergaan* verplichting van de franse wielerbond*, in Valthermond zit een huisarts die erg begaan is met goede doelen, de man wilde ons keuren voor iets minder dan 35 euro als gift voor onze deelname. Top. En natuurlijk werd ik goedgekeurd!

image

Afgelopen vrijdag was ik weer in Valthermond, om precies te zijn in een leuke knusse sportschool, die geheel vrijblijvend mee werkte aan een spinning avond voor ons team. We hadden nog een berg cadeau’s over en besloten de loting voort te zetten in de sportschool, een hit! Om 5 uur was ik in de sportschool, waar ook teammaten Tjebbe en Leffert al parraat stonden, de opbouw kon beginnen, alle kistjes weer vullen met cadeautjes, de lootjes enveloppen opschudden, broodjes smeren, fruit snijden, broodje eten, eerste lootjes verkopen, voor we het wisten was het 7 uur, tijd voor de eerste spinning les, een volle les! De lessen erna waren ook zo goed als vol, in het 2e lesuur waren er 2 fietsen leeg van mensen die wel betaald hadden maar niet waren komen opdagen, ik besloot mezelf om te kleden en mee te fietsen…. oeps er miste iets in mijn tas, mijn sportschoenen waren thuis blijven staan, na wat app-jes lukte het niet om een paar in mijn maat richting Valthermond te laten komen, dus dan maar met de gewone schoenen, want spinnen zou ik(-: Het zag er erg charmant uit en de hit van de avond.

image

Van 23 tot 24 uur zou een groot deel van ons Heidi liebt team op de fietsen plaats nemen, zo geschiedde dat ik om 24 uur van mijn fiets afstapte, redelijk vermoeid ruimde we de boel weer op, telde het geld opbrengst 640 euro! Voor Alpe d’HuZes!

image

Er waren nog maar enkele cadeautjes over en deze zullen verkocht worden op koningsdag op de markt.

image

Het was weer een geslaagde gezellige avond!

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: