Skip to content

Twee weken geleden…

April 14, 2015

Twee en halve week geleden had ik een eerste hulp dienst weekend dienst gedraaid en was ernstig toe aan allemaal gezellige dingen, het begon met een grandioos Racoon concert. In het voor program stond Matt Simons, het liedje dat ik steeds hoorde op de radio vond ik heerlijk, alleen de rest was een beetje minnetjes en niet alleen door de artiest, wat een verschrikkelijk stel dames stonden er voor ons, geen seconden hebben ze hun kwek gehouden en ging de zanger harder zingen, gingen zij harder praten. Mag ik een tip geven…. Ga dan niet naar een concert, spreek thuis af, zet een cd-tje op en haal herinneringen aan vervlogen jaren op! Alla.. Daarna begon Racoon, de dames waren even stil… Yihaaaa(-:
image

Wat een heerlijkheid, wat een goede professionele band, goed geluid, goed licht, top show! Alles klopt. We genoten intens, namen nog een drankje achteraf om rustig aan weer huiswaards te keren. Moe maar zeer voldaan.

Na een heerlijk slaap half uurtje, schrik ik wakker, telefoon, vriend van Robin… of ik Robin alsjeblieft kan halen, hij is gevallen en heeft veel bloed… shit, ach ach ach het zal Robin niet zijn. Ik stap versuft in de auto en vind de groep met Robin zittend op de grond. Bloedbad, fikse snee boven zijn ooglid. Thuis bel ik meteen de huisartsenpost…stom, blijkt nadien, maar vermoeid was dat even de makkelijkste weg… Naar Groningen, in de auto bleef het maar bloeden, als een rund, het ene doekje na het andere is doordrenkt. We vertellen de arts dat hij hemofilie heeft maar volgens hem geen probleem, hij zet een paar hechtingen, een tetanus, aangezien meneer me zijn kop op de stoeprand gevallen was. Na een wacht uurtje lijkt het dicht te zijn, we mogen naar huis… Na een half uur slapen, staat hij voor me in de slaapkamer, doordrenkt met bloed, alles zit onder…het bloed als een rund. Maar de vermoeidheid is zo groot dat ik niet naar Groningen durf te rijden, ik besluit dat John nog 2 uurtjes pakt en ik ga bij Robin beneden zitten… Wat een ellende, alles zit onder het bloed. Spoedig daarna maak ik toch John wakker, huppa naar het ziekenhuis, hij moet stolling hebben. John rijd naar de cso en ik pak een uurtje slaap, helaas weten we hoe het werkt in het zkh, het kan wel een paar uurtjes duren voor ze je helpen. Na 2 uurtjes slaap, app ik hoe het is… Goed maar ze gaan foto maken, okido, Robin had ondertussen stolling gehad en het was afwachten. Na een uurtje hoor ik van John dat uit de foto is gebleken dat zoonlief ook zijn oogkas heeft gebroken en dat ze hem een nacht willen vasthouden voor een stollings infuus en controle. Ik pak snel wat spullen bij elkaar en rij ook richting zkh. Zondags zou ik met Margot naar de een na laatste Acda en de Munnik gaan, maar gezien de omstandigheden viel die in het water.

Die maandagochtend zouden we ook de camper gaan halen in Noord Holland, aangezien we toch niet bij Robin mochten zijn we samen richting N-Holland gereden, John met de camper terug en ik dan richting Carre voor de alllllllerlaatste Acda en de Munnik. Onderweg hoorde we dat hij nog een nacht moest blijven, in alle rust kon John zo terug rijden.
image

Ik reed eerst langs Margot, pikte haar op om samen richting amsterdam te crossen, eerst effe de stad in, shoppen, wat eten en genieten van de laatste schredes van onze theatermakers. Waar ze ook nog de ere penning van Amsterdam uitgereikt kregen. Nadien nog even een watertje met Loes, Lucia en Jelte gedronken, daarna even met Thea bijgekletst. Rond half 12 reed ik moe maar zeer voldaan de parkeergarage uit, op weg naar huis.
image

De volgende morgen hoorde ik dat we Robin rond 10 uur mochten halen, lekker! Niets lekker dan alles weer thuis verzameld.

Na nog wat gedoe met de op te halen medicijnen konden we eindelijk naar huis. Het ging alweer een stuk beter met hem, nog even een paar dagen rust en hij zou de oude alweer zijn. Ik had voor onze trouwdag een uitje gepland richting Duitsland, de boys vonden het prima dat we dat dan ook gingen doen. En dus besloten we na wat twijfelen dat we smiddags de spullen zouden pakken en een stukje gingen rijden.
image

4 uur later*afslag foutje wat een uur koste*waren we op de plaats van bestemming, de Andreasberg*Robin toepassenlijk gezien zijn 2e naam Andreas*. Een leuk hollands hotel, eerst ons verdiende biertje…rust. We aten, dronken en verdwenen vroeg naar bed, doodmoe van het weekend. De volgende morgen, ik deed de gordijnen open en kon eigenlijk alleen maar gillen…yihaaaa Sneeuw!! Mijn trouwdags cadeau((-:
image

Beneden bij het ontbijt stond een grote fles bubbels, mmmm meer dan intens genieten! Na het ontbijt met de voetjes in de sneeuw en een engeltje maken om vervolgens de Andreasberg te beklimmen, glibber glije glibber maar zo machtig mooi. Een genot voor het oog. De middag verliep relax, gebakje, wijntje hapje, spelletje, wijntje… avond eten, irishcaffee, om daarna weer lekker richting bed te vertrekken. De volgende ochtend, deed ik weer de gordijnen open… ene nog meer sneeuw! Wat een heerlijkheid! We besloten richting de brouwerij van Warstein te rijden, enorme brouwerij waar we rondgetoured werden in een busje met als slotpunt, het cafe… onbeperkt bier proeven, drinken met een maaltijd soep, vreemde combi maar goed te doen. We besloten het dorp Warstein nog even te bezoeken, buiten de brouwerij niet heel byzonder.
image

image

Die avond moesten we weer richting huis, na het avond eten besloten we te gaan rijden zodat we voor 12e thuis zouden zijn. 3 uur later, jaja in een keer goed, waren we ruim voor 12e thuis. Mijn nieuwe werkweek begon weer om 8 uur smorgens(-: Op naar de volgende vakantie! Op naar Huez! O,ja Robin voelde zich alweer zo goed, dat hij opgehaald was door zijn matties om weer gezellig met zijn alle film te kijken.

Nu 2 weken later, zie je er bijna niets meer van. Kind weer netjes geheeld.

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: