Skip to content

Vakantie

July 23, 2015

Voor sommige mensen is het einde van het jaar een terug blik op alles wat was. Ik vind het begin van de vakantie wel een terugblik waard.

17 juli 2014 reden we terug van Tsjechie naar huis, een vakantie waar naar huis gaan een feest was. Onderweg naar huis kregen we steeds meer mee van het treurige MH17 nieuws, we hadden letterlijk onder ze gereden toen ze nog vlogen… Het leven bestond de weken erna alleen uit treurig vliegtuig nieuws. Ook het werk werd weer hervat. Nog steeds erg blij met mijn werk en de bijbehorende collega’s. In augustus was daar de allerlaatste Acda en de Munnik in het Vondelpark. Eind augustus deden de heren van het goede leven er nog een schepje bovenop door uitsmijter te gaan worden op de uitmarkt. in een woord fantastisch. Op te terug weg naar huis ‘s nachts ging het een stuk minder voorspoedig, ik viel in slaap onder het rijden…Na een pirouetje, werden we tot stilstand gebracht door een paal. Gelukkig hadden we niets. Maar de 2 paaldeuken bleven ons herinneren aan de nacht, in mijn geval bleef het lang hangen. Vooral omdat Robin en Daan alleen thuis waren en stel nu dat?!… Gelukkig werd het weggevaagd door leuke Alpe d’HuZes dingen, en snel daarna begon de laatste Acda en de Munnik tour door Nederland. Ruzie in de fam. maakte weer een einde aan de gezelligheid maar aan de andere kant kwam daar weer leuke familie voor terug. Het einde van het jaar vierden we met vrienden in Amsterdam. Een nieuw begin. helaas begon dit weer met ellende rond de Alpe d’huZes, onze teamkaptein bleek niet de man te zijn die we dachten, liegen, valsheid in geschriften… Maar we mochten verder onder onze sponsor Heidi Liebt. Ik was ondertussen begonnen aan mijn voedings/diëtiek cursus van mijn werkgever.  In Februari vierden we carnaval in Alphen. In maart waren daar toch echt de laatste Acda en de Munnik voorstellingen. Waarvan de een na laatste toch echt in het water viel. Robin besloot een paar dagen daarvoor met zijn dronken hoofd een stoeprand te bumpen met een paar dagen ziekenhuis tot gevolg. Gelukkig kon ik de laatste wel. En John kon op dat moment onze nieuwe camper ophalen. Ik genoot in Amsterdam, zag vele vrienden en de heren van het goede leven voor het laatst samen in carré. Samen*John* vierde we ons 22jarig huwelijk in Duitsland. Ik bereidde me voor op de Alpen. Had er ook grote behoefte aan, effe met mijn hoofd in de echte wolken tussen de bergen. Ik haalde mijn voedings/diëtiek dilpoma. Het werd een topweek met een gouden randje in de Alpen. Iets meer dan 13000 euro bij elkaar gebracht door ons topteam. En zoveel lieve mensen leren kennen. Het overlijden van Daphne kort na Huez was een mokerslag en ook weer een eye opener dat er geleefd moet worden. Het leven kan soms zo kort en oneerlijk zijn.

En nu breekt de volgende vakantie aan, met zijn 4e! naar Kroatië. Spannend, nieuw land voor ons, met de camper op pad. 3 weken niets moeten, alles mag.

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: