Skip to content

Uitdaging

February 28, 2017

Wat er gebeurd is in dit afgelopen jaar? Eigenlijk niet zoveel rond mijn persoontje(maar zoveel er om heen), wat vakantie hier en daar en tussentijds werken en genieten van het leven. Bij nader inzien vind ik dit toch eigenlijk best saai en dus besloot ik in augustus weer een uitdaging aan te gaan voor het verse jaar 2017. Alpe d’Huzes had ik aan mij voorbij laten gaan in 16 en toch was ik rond die dagen volledig niet op mijn gemak, waarom had ik dat gedaan, te commercieel maar vooral ook de ellende die het elk jaar gaf om het sponsor bedrag bij elkaar te harken, ik heb geen extreem rijke mensen in mijn omgeving, ik ken geen grote bedrijven die wel wat willen doneren en dus besloot ik de makkelijke weg te zoeken…niet mee te doen. Zo dom! Zeker gezien het feit dat er gewoon geld moet komen om kanker nog beter te onderzoeken en zeker gezien het feit dat dit jaar weer een aantal bekende van mij geveld werden door deze ellendige DNA fout.

En dus besloot ik iets verder te zoeken dan Alpe d’HuZes, ook omdat ik de laatste jaren best een aantal keren teleurgesteld was door de werkwijze in en rond het dorp.

Ik kwam uit bij de Stelvio For Life, hierbij beklim je ook een berg de stelvio en haal je ook geld op maar dan specifiek gericht op DNA onderzoek bij kanker, barcode for life, medicijnen gericht op de individuele kanker patiënt en zijn/haar DNA. Dat was het! Dat wilde ik doen aangezien de lieve mensen die dit jaar geveld zijn door de DNA foutjes zoveel meer nodig hebben dan alleen de reguliere kanker behandel methode.

En dus was mijn uitdaging voor 2017 weer gezet, alleen moet je er natuurlijk weer veel voor doen qua sporten en conditie opbouwen, zo moeilijk, elke keer weer is het begin heel makkelijk alleen het volhouden zo moeilijk. Vooral omdat ik het alleen moet doen en mijn prestaties vooral lopen of fietsen op karakter, op de dag dat het moet. Maar dit jaar moet het anders van mezelf, kom op zeg doe normaal zou de politiek zeggen. Pak die fiets en ga kilometers maken. De afgelopen weken is het gelukt maar och och regen regen regen maakt dat ik er niet gelukkiger van word, van mij mag het best winter blijven maar mag de regen wegblijven.

Dit jaar willen we ook weer optimaal van de camper gaan genieten en dus zijn de vakanties al gepland, Nederland, Tsjechie of Zweden en Italie en tussendoor de weekendjes binnen of buitenland. Alleen zat me nog een ding dwars… die Alpe d’HuZes, ik kan het niet afsluiten, zo’n mooie omgeving zo’n mooi evenement, zoveel saamhorigheid. En toen ik hoorde dat er bekende van mij toch weer mee gingen doen heb ik een traan gelaten, de vakanties waren namelijk al gepland. Tot het moment dat John zei…En de Alpen? Shit die klote alpen, ik voel me er heerlijk tussen. Maaaaaaaaaaaaar we hebben al zoveel vakantie’s gepland, ze zien me aankomen… En? Waarom niet, we gaan het gewoon doen! Oke eerst vragen op het werk dan pas blij zijn. En zo geschiedde het dat ik om 5 over 7 een getekend briefje mee kreeg van mijn teamleidster! Ook dit jaar gaan we naar Huez! Wat kan een mens blij zijn! De camper krijgt het druk, klimmen, harken, klimmen en ook ik heb een trainings weekend voor de boeg als voorbereiding op Stelvio for life!

Wil u dat de DNA kankercellen ook een voor een vernietigd worden… Doneer! En ik ga mijn knallende best weer doen om een berg te beklimmen, 2 zelfs… want de Alpe Huez laten we natuurlijk niet aan ons voorbij gaan!

http://www.stelvioforlife.nl/deelnemers/445/

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: