Skip to content

Waarom?

March 21, 2017

heartbreakers_100g

Waarom doe ik dit, waarom ga ik maandags consuminderen en meer sporten en eet ik dinsdag een halve zak heartbreakers leeg, gewoon omdat hij er lag, omdat ik me verveelde, omdat hij me riep,  omdat tja Waarom omdat?

Ik begrijp soms heel weinig van mezelf, wil slanker zijn, wil gezonder zijn maar ben destructief naar mezelf. De prachtige oranje worteltjes lachen me toe en toch… de heartbreakers. Nu heb ik de andere helft nog over, nu maar hopen dat iemand anders hem opeet anders denk ik morgen weer…niet doen , niet doen niet doen….oooo wat lekker zijn ze toch(-:

Ik ga mezelf gewoon verantwoorden op deze schrijf pagina, vertellen wat ik zoal doe om te proberen wat kilo’s te verliezen zodat ik straks iets slanker de berg op kan, minder ballast hoef mee te zeulen op de weg naar boven, maar ook ik weet dat je ook met veel kilo’s en een top karakter best boven komt. De tijd zal het uitwijzen of op karakter of toch op minder kilo’s … ik ga even de zak heartbreakers afbreken door een stukje te fietsen en wat buikspier oefeningen…

 

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: