Skip to content

Alpen Schoonheid

May 10, 2017

Vele jaren hoorde ik de Alpe d’HuZes verhalen op radio 2 en steeds weer kreeg ik een brok in mijn keel en het gevoel van, ik wil meedoen! In 2013 kwam ik in contact met iemand van team Alpenkanjers, ze hadden nog wel een plekje als ik wilde… Ik wilde! Dus begin juni 2013 ging ik met John richting Frankrijk, we kwamen er zeer regelmatig maar nooit in de bergen, ik werd gegrepen door de schoonheid, wat een unieke prachtige omgeving, zo nietig zo klein tussen al die machtige natuur verschijnselen in vorm van bergen en watervallen. Fietsen om kanker de wereld uit te helpen, de grote mensen droom. Het werd een groot feest, zwaar maar één groot feest, een ervaring voor het leven. 2014 ging ik weer maar om te supporteren, om zonder druk te genieten. Een zonnige topweek met mijn broertje en Robin.

2015 maakten we een team, met veel ruis op de lijn werd het een HeidiLiebt team, een prachtig topteam, met mooie mensen en vele verhalen uit de Veendam omgeving. De week werd nog mooier en de dag nog specialer. Ondertussen was de Alpe d’HuZes verslaving ontstaan. Wat een machtige dagen elke keer weer, die magistrale omgeving, de liefde in het dorp en de dorpen erom heen, iedereen herkent elkaar maar kent elkaar niet, die ene lach is ook jou lach die ene traan mag je meelaten.

2016 ging ik niet…. Wat een drama, de tranen vloeide rijkelijk. Ik wilde zo graag.

2017 was aangebroken, ik hoorde dat er een paar bekende gingen meedoen, zelf had ik al besloten niet meer voor HuZes te wandelen of fietsen maar dit jaar mezelf te verbinden aan de StelvioForLife, maar ow wat wilde ik wel graag weer supporteren. Ik gaf een paar keer een hint en opeens was daar John…. Zullen we het gewoon doen?! Ik hoefde niet na te denken, jaaaaaaaaaaaah!

Dus 25 mei vertrekken we naar HuZes om te genieten om aan te moedigen om zelf een keer te wandelen om te genieten met vrienden, vrienden die in 2015 gemaakt zijn, vrienden die eerder ontstaan zijn. Camper aan camper en genieten! Schreeuwen en genieten! Lachen en genieten! Huilen en Genieten! Mensen wat heb ik er zin in, nog maar 15 dagen te gaan….

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: