Skip to content

Trouwen

March 24, 2019

Wat een leuke dag gisteren, as maandag 1 april ben ik alweer 26 jaar getrouwd, ik trouwde met een 6 mnd zwanger buik en in een jurk van 250 gulden uit het uitverkoop schap, het was niet anders… Trouwen doe je uit liefde en niet met het duurste feest en de duurste jurk.

Al tijden volg ik op facebook een bedrijf uit Winsum, Lets play Bridezilla, daar kun je een paar uur trouwjurken passen en even voor prinses spelen, het volwassen spelen voor volwassen meisjes. Met vriendinnen spraken we erover en deden achterloos soms mee aan een prijsvraag en laat ik nu ineens de gelukkige december winnaar geworden zijn!! Met 4 mensen een dagdeel jurken passen incl. fotoshoot. Zo leuk! Enthousiast appten we elkaar en de datum was gezet. De vriendinnen I DO!

Gisteren was het zover om 10 uur mochten we prinses spelen, in de cabrio reden we naar Winsum in Friesland(paspoort mee((-;), na wat omzwervingen(Friesland is groot ((-: )kwamen we om even over 10 aan in Winsum, de eigenaresse en dochter stond ons al bezorgd op te wachten… Het feest kon beginnen, eerst een kopje koffie/thee en een verhaaltje over haar bedrijf om vervolgens als eerste de inloop bruidskast te mogen ontmoeten… meisjes dromen in overvloed…de eerste jurk werd uitgezocht en later zouden de rest van de meiden volgen incl alle kettinkjes, oorbellen, hoedjes, schoenen enz.. De foto’s konden buiten gemaakt worden omdat het weer goed mee werkte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

De champagne(heerlijk en vrijwel alcohol vrij) werd open getrokken en de hapjes genuttigd… het was vriendinnen meisjes feest!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na deze shoot ging het feest verder, ik besloot mijn auto voor te rijden om zo gebruik te maken van een accessoire van andere orde…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0851

Wij hebben intens genoten van dit leuke verrassende uitje!! Aanrader!

IMG-20190323-WA0004

 

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: