Skip to content

Marktplaats

November 7, 2022

Ik dacht voor de 2e keer, ik zet het op marktplaats, kijken of het verkoopt, de twijfel om het erop te zetten is er nog steeds, iemand heeft hier zo zijn best voor gedaan, zoveel jaren van sparen maar ik heb geld nodig, geld om mijn schuldgevoel van niets bijdragen af te kopen, om mijzelf een goed gevoel te geven en om het venijn van “uche wat zeur je, je werkt niet eens” uit de lucht te halen.

Steeds doet het weer zeer, zonder enige reden want ik ben al aan het werk sinds mijn 14/15e, het begon bij smorgens heel vroeg de telegraaf bezorgen, voor 7ene moest dat ding in de bus liggen, weer of wind. Daarna stage in een kledingzaak, daarna in de bloemen, nog meer bloemen, veiling, orderpicken bij Lancome, praxis, weer bloemen, weer praxis, weer bloemen, weer orderpicken, nog meer orderpicken, schoonmaak, nog meer orderpicken, weer schoonmaak ow tussentijds heb ik ook de kinderen nog opgevoed en het huishouden gedaan en toen kwam ik tot stilstand… gesloopt en gebroken. Ik moest wat anders, in mijn hoofd was het zo simpel. Vetrekken naar Spanje daar gaan werken en een beter leven leiden. Rustiger.  Maar na al die maanden ben ik nog steeds gesloopt en gebroken in Nederland, vol schuldgevoel dat ik gestopt ben met werken bij het umcg, waarom ben ik zo ongelofelijke blonde doos geweest en durfde, wilde ik mijzelf niet ziek melden…op en gesloopt. Mijn lijf deed zeer, mijn hoofd was wazig, thuis geen rust, zo onrustig, zoooooo moe.

Ik zette het toch op marktplaats, weer reageerde dezelfde mensen, met een bod dat ik zeker niet zou  accepteren, dit wisten ze en steeds komen we toch iets overeen en steeds laten ze daarna niets meer van zich horen, ik noem het maar het moderne pesten, ik begrijp niet zo goed waarom dit zo gaat, maar daardoor gaat het negeren mij steeds beter af.

Dus misschien moet ik mijn hersen demonen ook maar eens gaan negeren en mezelf niet zo schuldig voelen over van alles en alle beren op de weg uit de weg ruimen voor mijn droom. Oud worden in Spanje, Tranquilo  leven en werken.

Advertisement

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: