Skip to content

Rider

November 22, 2022

Ik had in het verleden al wat dingen gehoord over Riders(lijst met artikelen die een artiest blieft in de kleedkamer), van dikke flessen whisky’s/wodka bij de Nederlandse B Rappers van deze wereld tot munt thee met honing met een koekje bij de tevreden artiest, Frank Sinatra lustte wel een borreltje. Na afloop van het concert moesten er precies vierentwintig gekoelde jumbo garnalen klaar liggen. Deze werden weggespoeld met een aantal flessen Absolute, Jack Daniel’s, Chivas Regal, Courvoisier, Gin, witte wijn en rode wijn. Barbera Streisand wilde graag plassen tussen de rozenblaadjes. Vanmorgen hoorde ik het weer op tv, nu van een Nederlandse beginnende artiest ze wilde graag witte bolletjes met pindakaas en hagelslag als ze moest optreden…Simpel maar ik dacht vooral, dan zit je al in het meer dan modaal verdien gemiddelde en dan wil je ook nog meer van je al betalende werkgever. Waar is dit grapje begonnen?

Morgen zal ik mijn poetsbaas een Rider sturen wat ik graag in de werkkast aantref, in ieder geval een fles goede champagne in een crystal glas om de uren door te komen en aan het eind een kaas bitterballetje om te vieren dat ik naar huis mag, de limo die me thuis brengt moet wel elektrisch zijn en roze, onderweg zou ik graag een heerlijk cognacje drinken om het af te toppen.

Keep on dreaming, ik zal toch echt met mijn eigen karige salaris de boodschapjes moeten doen en voor wat extra’s zoek je maar een andere werkgever.

Advertisement

From → Uncategorized

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: