Skip to content

Ren Chelle Ren

February 27, 2005

Jullie willen vast weten hoe het me bevallen is de afgelopen dagen?!
Het bevalt Goed, lekker zelfs, toppie zelfs, in beide gevallen wel te verstaan.
Zo`n loopband had ik vele maanden eerder moeten doen, het is een groot genot, ik ben de laatste dagen vooral bezig geweest met uitproberen, er zit van alles op van nogmaal lopen tot interval trainingen enz.. Ik heb gisteren de moeilijkste interval even*huh* geprobeerd, dat was in mijn geval nog niet te doen, hij ging van 6km p/u rustig naar 13km p/u *waaaaath*, niet te doen voor mij, ik liep me een rompestomp en ben dus voortijdig maar even de snelheid gaan matigen, nog iets te snel voor deze semi beginner Ik denk ook niet dat ik ooit die snelheid kan behalen, maar wat niet is kan misschien ooooooooit nog komen Ik bemerk wel dat je makkelijk loopt en dus ook wat km kan maken als je zou willen/kunnen. Ik ga de komende weken vooral werken aan mijn conditie vermogen, als ik die rustig maar gestaag kan opvoeren dan komen daarna de snelheid km wel. Al met al een heerlijk maatje! Ook voor de kinders trouwens, Daan heeft nog nooit zoveel gelopen als de afgelopen dagen. Robin daartegen mocht het nog niet van mij, vanwegen een spierbloeding in zijn kuit de afgelopen week, maar volgende week mag hij lekker lopen.

Lenny was ook weer grandioos! Anders vanwege een andere hoofdrol speelster maar op een andere manier net zo mooi en gerafineerd. In de eerste helft*het lijkt wel een voetbal wedstrijd *waren wat meer grapjes toegevoegd om het geheel wat minder langdradig te maken, dit vond ik in december het grote minpunt. Nu was het perfect! Heerlijk!! En een grote bijzaak is wel dat die mannen*Thomas Acda en Paul de Munnik* er steeds beter uit gaan zien, ik val op good looking Heren Van Het Goede Leven En aangezien ik een sterke voorkeur voor blondjes heb,begrijpt u wel dat ik knap zenuwachtig zou worden als xc3xa9xc3xa9n van die mannen mij tegen het lijf*zucht*zou lopen
Dus heeft u het nog niet gezien en denkt u, hxc3xa9 zou het wat zijn…Jaaaaaaaaaaa ga het zien, een grote brok heerlijkheid!!

From → Uncategorized

8 Comments
 1. Heel veel plezier! 🙂

 2. Ik wens je een heel fijn weekend!

 3. Mooi dat het zo goed bevalt!! Veel Plezier ermee 😀 😀
  Fijn dat je weer genoten hebt van De Heren!!

  Fijne Zondag Avond Nog

 4. Wat leuk dat je weer van ze heb genoten. Een fijne dag verder.Liefs Annebelle

 5. ruth permalink

  minder langdradig??????? keken we wel naar de zelfde voorstelling? ik heb hem nou 3x gezien en ik vind er van alles van, maar langdradig??? te kort vind ik een betere omschrijving 🙂

 6. Waauw, wat een enthousiaste log 😀 Het ziet er naar uit dat de loopband je prima bevalt!! Waar heb je ‘m staan? Want echt klein zal dat ding toch niet zijn.
  En je bent blijkbaar ook weer enthousiast over Lenny, wel ik moet je bekennen dat ik Acda en De Munnik totaal niet ken * moet ik nu blozen?? Ik vermoed dat dat komt omdat ik Belgische ben, of zie ik dat verkeerd 😉 Fijn alleszins dat je zo genoten hebt> Dit was blijkbaar de 2de keer dat je naar “dezelfde” voorstelling bent geweest. Ik zal eens gaan piepen op hun website die bij jouw links staat, misschien word ik dat wqt wijzer.
  Ik wens je nog veel plezier met alles, zeker met je loopband, lijkt me ideaal om nu binnen te kunnen trainen bij dit ijskoude en sneeuwachtige weer. Nog een hele prettige dinsdag ook.
  Groetjes van Marijke 😀

 7. Voor Marijke: http://www.liefschelle.homestead.com/chelle.html En dan Acda en de Munnik en kennismaking.. hoezo gek?! 😉

 8. ruth permalink

  maar Marijke, julllie hebben Clouseau *jaloers*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: