Skip to content

Ratjetoe…

May 21, 2005

Het was een redelijk drukke doch vreemde week. Als eerste was ik toch best veel bezig met mijn vorige log, maar een week later denk ik er nog hetzelfde over, ik ga mijn hernieuwde begin positief doorlopen en dus vallen de negatieve aspecten dan vanzelf weg…helaas naar waar.
Dinsdagochtend wilde ik lekker gaan lopen, John moest vroeg beginnen en dus was het mijn taak de kinderen netjes op school te krijgen, dus loopkleding een en lopend naar school zodat ik door kan lopen…op school bij Daan veel geroesemoes en dus bleef ik even staan, hij was de week ervoor 3 dagen niet op school geweest en dus was er blijkbaar iets aan de hand, ook moeders bleven staan….en opeens zag ik vanuit mijn ooghoek dat Daan zeer teleurgesteld op het bankje ging zitten*met prutlip*, ik loop naar hem toe om te vragen hoe wat waar…..Ships vergeten, hij had vandaag zijn schoolreisje*aaaggghhh*en een school reis zonder snoepjes en pakjes drinken is niets….dus gevraagd hoe laat ze weggingen en als een bezeten naar huis gerend*oei oei oei en dit op de vroege ochtend. Thuis de fiets gepakt en weer als een gek naar de supermarkt gefietst, want veel snoepjes hebben we niet in huis*eigenbescherming*…voorgelaten bij de kassa door zeer vriendelijke oma’s….en gelukkig net op tijd, voordat de bus vertrekt terug op school, Daan helemaal happy en mams….doodmoe(-: Dat lopen moest maar even wachten… Thuisgekomen , eerst even rustig de krant gelezen en toen maar een dvd opgezet en mijn loopschrede op de loopband volbracht. Ook lekker
Woensdag was John eindelijk weer eens thuis de afgelopen week hadden we elkaar bijna niet gesproken door veel werkuren aan zijn zijde. ‘s Morgens eerst zwemmen met de buurvrouw en de rest van de dag niets, eueu nou ja om 2 uur rijles*ging lekker*…tot kwart voor 7…training op de baan. Lange presentatie en daarna lekker rennen, om half 10 was ik eindelijk thuis. Moe maar voldaan.
Donderdag werken, zeer vermoeiend aangezien ik een beetje verkouden begin te worden, pitamientjes houden me goed op de been, misschien kan ik er rustig overheen stappen.
Vrijdagochtend word ik weer “dichter” wakker, maar na een goed vitamine ontbijtje kan ik er wel weer tegen aan….’sMiddags krijg ik een inmense dip….bleeeh. En al fietsend door de hevige regen besef ik mezelf dat ik misschien de afgelopen weken iets te veel heb doorgedraaft. Thuis staat er een warm bad op me te wachten. Heerlijk!
Gisteravond besloot ik al om heden ochtend niet te gaan trainen, morgen staat de Marikeloop op het program
en daar wil ik wel een beetje beslagen ten ijs komen. Maar vanmorgen werd ik wakker met een mega hoofdpijn en veel snot waar het niet hoort Nu een paar uur slaap extra en een paracetamol verder kan ik zeggen, voel me weer een stuk beter, vandaag maar weer een vitamine dag van maken en vanavond betijds naar bed. Hopende op het beste!
Morgenochtend vertrekt om half 9 onze*een aantal meiden van de atletiek ver.* trein naar Nijmegen. Ik ben benieuwd, we hebben er in ieder geval allemaal reuze zin in!.

From → Uncategorized

9 Comments
 1. op het lijf geschreven(?)

 2. Jeetje…. Heel passend…..

 3. Wel passend hee!
  Fijne donderdag vandaag Michelle.
  Groetjes van Marijke ๐Ÿ˜€

 4. ..ben er een beetje stil van…hรณe treffend…

 5. Hoop dat je een beetje bji kan tanken dan vandaag en dat je morgen een succes volle loop mag hebben!!
  Zet ’em op!! Veel Plezier ook!! Veel Succes!!

 6. Inderdaad drukke week gehad. De verkoudheden slaan weer met volle kracht toe. Ik hoor er overal van. En dat terwijl we snakken naar een beetje zomer en lekkere temperaturen ๐Ÿ˜• Zit hier zelf nog wat te snuffen, het heeft me al bijna 14 dagen in zijn greep, de ene dag al wat steviger dan de andere …
  Doe dus maar rustig aan vandaag als je morgen veel energie nodig hebt. Veel succes morgen, en natuurlijk ook veel plezier!! ๐Ÿ˜€
  En verder nog een prettig weekend!
  Liefs, Marijke ๐Ÿ˜€

 7. Hee Chel…..beetje laat…maar ik zal morgen aan je denken en voor je duimen…….hxc3xa9xc3xa9l veel succes!! En je weet het….je kxc3ยกn het en je doet het gewoon ff!! ik geloof erin! Laat dat snot maar g’oon lopen;-)

 8. ruth permalink

  hoho…hoofdpijn? dat zou toch niet meer komen nu je prof renner bent? dat is balen!
  hoe ging het vandaag?

 9. ik hoop dat je goed gelopen hebt vandaag…. zeker na je slechte dag van gisteren….
  Super dat het schoolreisje zo nog gered kon worden… womanpower ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: